Baltazar je postao vodeće mjesto u metropoli po gostovanju velikih chefova

Na početku Nove Vesi godinama svemu odolijeva dobar stari Baltazar. U ovu su sezonu još jače krenuli s gostovanjima najpoznatijih hrvatskih kuhara...

by Ribafish
0 komentar

Te davne 1998., napokon sam iz tko zna kojeg pokušaja uspio diplomirati, i presretni su roditelji odlučili pozvati najuži krug prijatelja. Izbor je pao na dva najbitnija mjesta u Zagrebu tih godina, Okrugljak ili Baltazar. Kako se do Baltazara ipak moglo jednostavno prošetati od naše kuće, a kako su njihove janjeće pljeskavice najbolje nadaleko, tako smo dostojno proslavili još jednu diplomu u našoj maloj obitelji.

Puno godina kasnije, Baltazar stoji u istom dvorištu, obnovljen, dotjeran, s najboljim janjećim pljeskama u gradu, ali i Čimburu Junioru koji uz organiziranje kuhanja u potresom pogođenim područjima brine i o programu koji Baltazar diže na još višu razinu. Tako smo pred nešto više od mjesec dana svjedočili fuziji novog chefa Matije Bregeša, i gostujućeg Mate Jankovića.

Sjajna kombinacija, dvoboj Mediterana i kontinenta, ogromni pohanci i MeđimOreo za kraj, jedva smo se spustili do centra.

Nakon toga je došao i veliki Ante Udovičić, svega par dana prije odlaska na novo učenje i stažiranje (taj čovjek nikad ne odmara, stalno radi na sebi!), a sljedeće velika priča je jedan i jedini Hrvoje Zirojević koji u Baltazaru gostuje kao chef splitskog restorana Dvor.

Iako se u kuloarima priča da mjesta više nema, probajte što prije nazvati, držimo vam fige i jedva čekamo nova gostovanja!

Restoran Baltazar
Nova Ves 4, 10000 Zagreb
https://www.facebook.com/restoranbaltazar
http://www.baltazar.hr/
+3854666999
info@baltazar.hr

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.