JRE vodič 2021: Sve je spremno za otvorenje vrhunskih restorana!

by Ribafish
1 komentar

Svima nam je dosta nemogućnosti odlaska u restorane, a članovi JRE restorana su za predstojeću sezonu upravo izdali peti jubilarni nacionalni vodič!

U ponedjeljak 15. veljače iz tiska je izašao nacionalni vodič JRE-a, izdanje 2021. Radi se o petom izdanju JRE vodiča koji gosti mogu preuzeti u svim JRE restoranima.

U vodiču gosti mogu naći kratki pregled svih 16 hrvatskih članova ove međunarodne organizacije koja okuplja vrhunske chefove i restorane širom svijeta.

Konoba Zijavica i restoran Navis novi su članovi JRE obitelji!

Redom su to: Monte, Pergola, Badi, Marina, San Rocco, Zigante, Draga di Lovrana, Plavi podrum, Villa Ariston, Boškinac, Foša, Konoba Boba, Pelegrini, Dubravkin put, Zijavica, Navis.


Po prvi puta u vodiču se predstavljaju novi članovi – Zijavica iz Mošćeničke drage te Navis iz Opatije, a u 2021. se ulazi s četiri počasna člana – Monte, Draga di Lovrana, Plavi podrum, Boškinac. Radi se o objektima koji zbog svojih zasluga za gastronomiju uživaju posebno priznanje i služe kao primjeri izvrsnosti!


Jedan od noviteta je i nagradna igra: svaki gost koji do kraja 2021. posjeti osam JRE restorana dobiva gratis večeru za dvije osobe u JRE restoranu po svom izboru. Uvjeti nagradne igre su u vodiču.


Također, od novih projekata, tu je Passion Week, koji u suradnji s Mastercardom nudi posebne menije od tri slijeda po popularnim cijenama.

Kvarner: Tri gastro dragulja koja morate posjetiti ove jeseni i zime

Što reći nego, jedva čekamo da se restorani otvore i konačno počne sezona hedonizma.

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

1 komentar

Passion week tjedan u 4 JRE restorana - nagradite se posjetom najboljima! - Ribafish 17 svibnja, 2021 - 21:16

[…] JRE vodič 2021: Sve je spremno za otvorenje vrhunskih restorana! […]

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.