Vinart Grand Tasting po peti put okupio najbolje vinare

by Ribafish
0 komentar
Vinart

Nisam uspio ostati dulje od dva sata, niti posjetiti nijednu radionicu, ali sretan sam što poznajem Sašu Špiranca i njegov sjajan tim, koji su i ove godine razveselili, mapojili i nasmijali krcatu Laubu.

Vinart

Svakojaka vrhunska vina, stari poznanici i nova prijateljstva, kucanje čašama, dogovori za nalaske, večere, druženja. Vinart je jednostavno divna prigoda za okupljanje vrijednih vinara, poslovnih ljudi i hedonista. Bikicki, Miloš, Ritoša, Baraka, Voštinić-Klasnić, Coronica, Boškinac, Benvenutti… vidimo se svake godine!

Službena objava:

Peto izdanje Vinart Grand Tastinga ponovo je okupilo najbolje vinarije iz Hrvatske i regije. Nakon četiri uvodna dana i 25 održanih vinskih radionica, uslijedilo je veliko finale manifestacije Vinart Grand Tasting – promenadno kušanje najboljih vinarija iz Hrvatske i regije u Laubi.

Radionice vino i ples: Naučite plesati i piti uz taktove i okuse zemalja svijeta!

Ovogodišnji sajam obilježili su brojni gosti iznimno kvalitetnog profila – grupa od dvadeset inozemnih novinara iz SAD-a i svih krajeva Europe koje je organizator doveo kako bi se upoznali s najboljim hrvatskim vinima te nikad veći broj posjetitelja iz struke.

Peto izdanje manifestacije okupilo je i kvalitetne i snažne brendove proizvoda kompatibilnih s vinom, poput Argeta Exclusive premium namaza koje su kreirali renomirani chefovi, ili President i Sirela sireva koje su posjetitelji mogli isprobati i spariti s različitim dobrim vinima. Uz neka od najboljih domaćih vina i brojne premijere koje su vinari čuvali za ovaj događaj, svoju ponudu predstavili su i vodeći uvoznici jakih alkoholnih pića, Roto Svijet Pića i Alca Beverages koji su zainteresiranima pripremali popularne koktele.

Traminac je naš ljubimac! Svi na Festival u Ilok!!!

Najvažniji partner dobrim vinima i velika podrška sajmu Vinart Grand Tasting bila je ponovo Romerquelle mineralna voda čiji su se predstavnici pobrinuli da osjetila profesionalnih i privatnih posjetitelja ostanu hidrirana i spremna za isprobavanje najboljih vina Hrvatske.

Probrani kvalitetni vinari, partneri koji su vodeći u svojim segmentima, prekrasan ambijent Laube koji je upotpunila izložba fotografija Maje Danice Pečanić te velik trud uložen u odabir i pozivanje posjetitelja iz željenih skupina pokazali su se kao dobitna formula za odličnu atmosferu što je stvorilo osjećaj zadovoljstva kod svih sudionika.

Vinart

Po prvi puta, u petak 6.3. nakon sajma održao se i službeni afterparty na kojem su se dodijelile Vinartove nagrade za godišnja postignuća. Komisija sastavljena od medijskih predstavnika, za Osobu godine odabrala je Borisa Šuljića, vlasnika vinarije Boškinac, a titulu Vinarije godine odnijela je vinarija Coronica.

Foto: Rene Karaman

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.