Submarine Burger domaći lanac craft burgera otvara tri restorana u Rumunjskoj

Submarine Burger je 2021. godine ušao na rumunjsko tržište otvaranjem prvog prodajnog mjesta, po principu dark kitchen, a svoje proizvode plasirao je isključivo na Glovo platformi. Ambiciozni poslovni pothvat vrijedan je 1,5 milijuna eura

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Submarine je do sada na tržištu Rumunjske bio dostupan isključivo preko narudžbe, bez fizičkih restorana u kojima su gosti mogli konzumirati hranu. Novootvoreni restorani će Rumunjima ponuditi prava mjesta za uživanje u najzdravijem burgeru napravljenom od prirodnih, organskih, lokalnih sastojaka bez aditiva pažljivo odabranih od lokalnih dobavljača i, u isto vrijeme, pružiti priliku da otkriju dobre vibracije koje se vežu uz Submarine Burger lokacije na hrvatskom tržištu.

Alex Lazinica, osnivač i suvlasnik hrvatske tvrtke Submarine Burger objasnio je važnost širenja na rumunjskom tržištu i dugoročne planove tvrtke: „Nakon pilot testiranja, odlučili smo da je pravi trenutak da omogućimo Rumunjima cjelokupno iskustvo Submarine Burgera, kako naše craft burgere od najsvježijih lokalnih sastojaka, tako i našu filozofiju koja se temelji na osjećaju zahvalnosti i optimizmu u svakodnevnom životu. Što se tiče naše strategije, cilj nam je da Submarine bude dostupan što široj populaciji, kako bi mogli otkriti našu filozofiju i postati dio Submarine zajednice. Cilj nam je širiti se i dalje, no tržište Hrvatske nam je i dalje primarno, i njega ćemo razvijati sukladno željama naših posjetitelja.”

Osjećaj za zajednicu odražava se i u strategiji održivosti, kako je objasnio Dragoljub Božović, osnivač i izvršni direktor Submarine Burgera: „Naša briga za zajednicu nije samo slovo na papiru, koristeći najmodernije tehnologije i materijale trudimo se da globalni problem povećanog ugljičnog otiska svedemo na minimum. Cilj nam je razlikovati se u svemu što radimo, i uistinu duboko vjerujemo da si ni jedna kompanija danas ne može priuštiti da posluje neodgovorno. Naša misija nije da samo prodajemo burgere, mi prodajemo lifestyle.”

Marko Benvin, glavni direktor za poslovni razvoj tvrtke Submarine, opisuje filozofiju na kojoj rade restorani: „Otvaranje restorana u Bukureštu ima emocionalnu komponentu. Dok su u dostavi posjetitelji mogli probati hranu i upoznati se sa Submarine okusima, u restoranu želimo privući ljude koji poput nas žive Submarine filozofiju. Hrana koju poslužujemo pripremljena je s ljubavlju, stvorena u potpuno kontroliranim uvjetima te je uvijek svježa, slijedimo koncept od farme do stola!

Submarine bilježi ukupni rast od preko 220%, prihodi tvrtke u 2019. godini iznose 4,5 milijuna eura i broje 77 zaposlenih. Trenutno su prisutni u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Zadru, a u svom portfelju imaju 16 lokacija i više od 300 zaposlenih. U 2021. godini su uvršteni na Financial Timesovu listu 1000 najbrže rastućih kompanija, zauzevši 720. mjesto, što je jedina hrvatska netehnološka kompanija koja je uvrštena na tu ljestvicu.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.