Redovite mjesečne obavijesti iz RougeMarina – da ih slučajno ne zaboravite!

by Ribafish
0 komentar

Zagrebački koncept RougrMarin velikog gastro znalca Marina Medaka i dalje oduševljava sjajnim stvarima. Nedavno smo čuli da su im tomahawk steakovi – apsolutno savršenstvo! U to ime, pročitajte što nam pripremaju ovih dana…

Rougemarin Doma: Mise en place u samom centru metropole!


Službena objava:

Dragi RougeMarin prijatelji, stiglo nam je proljeće. I Uskrs. U RougeMarinu smo užurbano krenuli s pripremama za toplije dane. Uređujemo park ispred restorana u Folnegovićevoj i testiramo nova proljetna jela za restorane, ali i za širenje prodajnog asortimana u Domi.

Dok čekamo zatopljenje pripremili smo vam posebnu ponudu za Uskrs. Kod nas u Petrinjskoj 2 i na web shopu www.rougemarin.hr možete pronaći sve što vam treba za pripremu uskršnjeg doručka i ručka.

USKRS

Uskrs je blagdan koji se tradicionalno provodi u krugu obitelji. Ove godine u krugu možda nešto uže obitelji nego što smo navikli. Zato smo u RougeMarinu pripremili sve što vam je potrebno za pripremu doručka i ručka (ili večere) za 4 do 6 osoba.
U našoj ponudi u Petrinjskoj 2 i na web shopu www.rougemarin.hr možete pronaći kuhanu šunku u kruhu, pincu, francusku salatu, ali i otkoštenu mariniranu janjetinu spremnu za pečenje. Na kraju ne zaboravimo uskršnje kuglofe. Velike i male.
I još mnogo toga 🙂


ROUGEMARIN RUČAK

Terasa bistroa RougeMarin u Folnegovićevoj 10 je otvorena. Svaki dan od ponedjeljka do subote od 11 do 16 sati. Čim temperature porastu još malo produljit ćemo i radno vrijeme do 22 sata.
A do tada uživajte u ručku na suncu.

ROUGEMARIN DOMA

RougeMarin Doma u Petrinjskoj 2 ponovno je postao hibrid dućana i restorana. Dok unutar restorana birate proizvode iz našeg širokog asortimana za kućno kuhanje, na terasi uživate u suncu i našoj a-la-carte ponudi jela. Trenutno na jelovniku možete pronaći RougeMarin klasike kao što su BBQ rebarca, wokovi i sicilijanska pizza, ali i skradinski rižoto i salatu s flank steakom.

RougeMarin ponosno predstavlja svoj Pivski vrt (i sjajnu pizzu)!

Email adresa:
info@rougemarin.hr

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.