RougeMarin ponosno predstavlja svoj Pivski vrt (i sjajnu pizzu)!

by Ribafish
1 komentar

Pamtim to kao da je bilo danas, kad je mladi Marin Medak praktički sam pokrenuo lavinu burgera u metropoli.

Bilo je to u nekoj opskurnoj kućici kod TEŽ-a prema Žitnjaku, danas Marin zahvaljujući svom trudu, kvaliteti i upornosti drži više lokala u cijelom Zagrebu, a u tom zelenilu iza kućice i ispred RouGemarina otvoren je Pivski vrt!

Ideja pivskog vrta razvila se još prilikom otvaranja bistroa prije nekih 8 godina, ali dosada nije zaživjela. Sada u vremenu pandemije i novog normalnog ideja se ponovno nametnula sama od sebe. Pivski vrt prostire se na više od 2.000 kvadrata i u biti je produžetak samog Rougemarina, a omogućuje maksimalan razmak među gostima.

“Želimo svakom gostu omogućiti prvenstveno osjećaj sigurnosti, a onda i uživanje u jelu i piću na otvorenom u prirodi.” rekao je Marin.

Ponuda u Pivskom vrtu je u skladu s trenutnom krizom, što znači da nude lager pivo po pristupačnoj cijeni od 15 kuna za uz Pivski burger od 100g  po 28 kuna i u tom smjeru ide cijela ponuda. Od imena, tu su piva Daruvarske pivovare i bujskog San Servola.

Radnim danima Pivski vrt otvoren je nakon 17 sati, dok subotom u njemu možete uživati čitav dan. Nedjeljom bistro i vrt rade od 11 do 16 sati.

Pobjegnite od betona i asfalta i uživajte u sjajnom carskom mesu, klasičnim burgerima i fenomenalnoj pizzi! Vidimo se…

I ovo bi vam se moglo svidjeti

1 komentar

Redovite mjesečne obavijesti iz RougeMarina - da ih slučajno ne zaboravite! - Ribafish 26 ožujka, 2021 - 07:13

[…] RougeMarin ponosno predstavlja svoj Pivski vrt (i sjajnu pizzu)! […]

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.