Predstavljena je Pelinova, novo ljetno osvježenje među pelinkovcima!

Pogled na cijeli grad. Zalazak sunca. Opušteno druženje s ekipom. U ovom scenariju nedostaje još samo gorki biljni liker kojeg, srećom, na predstavljanju najnovijeg branda pelinkovca nije nedostajalo. Pelinova je stigla u Zagreb i na najpopularnijem rooftopu okupila ljubitelje najtraženijeg pića u Hrvatskoj.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Tvrtka Stock Spirits Hrvatska odlučila je hrvatskom tržištu ponuditi nešto inovativno te s mjesecom travnjem i službeno ušla u najveću kategoriju alkoholnih pića – onu gorkih biljnih likera koja zaokuplja gotovo 35% vrijednosnog tržišnog udjela. Inspirirani tradicijom i raznolikošću, a s druge strane vođeni željom za uvođenjem novih okusa osmišljena je Pelinova, vrhunski biljni liker, koji koliko god bio tradicionalan i prepoznat donosi novi, moderan okus. S 30 ručno biranih biljaka i začinskog bilja, karakterističnim okusom pelina i dodatkom citrusa, Pelinova nudi jedinstvenu aromu koja osvježava i oduševljava. Rađena po originalnoj recepturi s dvije jedinstvene maceracije za svjež okus, povodom launch eventa, Barology studio iskoristio je ovaj novitet kao sjajnu podlogu koktelima, a potpisali su i perfect serve.

Grill Masters: Gastro putovanje na Gvatemalu o kojem će se još pričati

Pelinova osvježava nepce i duh te konačno odgovara na potrebe potrošača koji u grupi pelinkovaca i dalje traže nešto posebno i zanimljivo. Stvorena za okupljanje u dobrom društvu, dijeljenje nezaboravnih priča i nazdravljanje svim životnim trenucima, Pelinova je već u prvim satima osvojila brojne goste koji su se u njezin okus i čar mogli uvjeriti i na Masterclassu s poznatim barmenom i koktel majstorom Hrvojem Rihtarićem.

Duh Hrvatske odražava se u raznolikosti ljudi, ideja i tradicija. Iz tog bogatstva rađa se jedinstveni duh otvorenosti i života punog entuzijazma. Upravo je „Spirit of Croatia“ bio nit vodilja ka stvaranju pića koje će obilježiti nazdravljanje svim životnim trenucima. U predivnom uređenju najpopularnije terase na 26. katu i idiličnoj atmosferi uz dobru glazbu i ritam saksofona, okupljeni su otkrili što je za njih pravi duh Hrvatske i sami se prisjetili kako malim stvarima koje nas vesele treba nazdraviti – s ledom, kriškom naranče ili koktelom.

U 140 godina postojanja u čak 50 zemalja sa 70 brendova, Stock Spirits jedan je od vodećih proizvođača jakih alkoholnih pića u Europi čijem se porftoliju kojeg čine visoko kvalitetni proizvodi ukorijenjeni u lokalnom i regionalnom naslijeđu, sada priključila i neodoljiva Pelinova.

Stock Spirits Group, jedan od vodećih proizvođača i distributera alkoholnih pića u Europi, slavi ponosnih 140 godina postojanja. Od 2009. godine, Stock Spirits Group prisutan je i u Hrvatskoj te ove godine obilježava i 15 godina uspješnog poslovanja podružnice, Stock d.o.o. Stock d.o.o. ponosi se činjenicom da je u Hrvatskoj ekskluzivni distributer za renomirane brendove poput Beam Suntory, Botran, Beluga, Fentimans i mnoge druge. Njihova dugogodišnja prisutnost na tržištu jamči vrhunsku kvalitetu i pouzdanost njihovih proizvoda, te kontinuiranu podršku njihovim partnerima i kupcima diljem Hrvatske. Stock d.o.o. nastavlja raditi s predanošću i entuzijazmom, gradeći tako još snažnije veze sa zajednicama i partnerima u Hrvatskoj. Jedna od spona koja će dodatno osnažiti tu vezu je i Botran event koji je održan 06. ožujka 2024. u Zagrebu.

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.