Deda ide po svetu: Domaće gastro delicije putuju Hrvatskom

by Ribafish
1 komentar
Deda ide po svetu

Nikola Božić je blesavo, žilavo, dobro i hrabro čudo koje tjera po svojem i radi apsolutno sjajne stvari. Dok je zbog Corone njegov restoran u mirovanju, on radi malo drugačije dostave. Pročitajte o čemu se radi i polako napišite narudžbu za Deda ide po svetu!

Deda ide po svetu!

Ugostitelji diljem Hrvatske trenutno su u velikom problemu zbog pandemije, a mnogi su restorani nažalost zatvoreni. Među njima je i Đurina Hiža iz Varaždinskih Toplica, no njezin vlasnik, Nikola Božić jedan je od rijetkih koji je odlučio zadržati sve svoje djelatnike i zaposliti troje novih te svima isplaćivati plaću tijekom krize.

Nije to bila jednostavna odluka, no vidjevši da se približava poslovna nevolja, počeo je tražiti novi poslovni koncept, koji će i njemu i djelatnicima pomoći da prebrode ovo teško razdoblje.

Mnogi su se ovih dana okrenuli dostavi gotovih obroka, no to nije njegov izbor. Dok stigne do naručitelja, hrana definitivno gubi na kvaliteti, što može utjecati i na integritet branda, a ionako ljudi ovih dana često sami kuhaju kod kuće. No, kvalitetne namirnice nikad ne gube svoju vrijednost i zato je okupio obitelj i suradnike te započeo distribuciju vlastitih mesnih i vinskih delikatesa, koje dostavlja u pet hrvatskih gradova (Zagreb, Varaždin, Koprivnica, Ludbreg, Čakovec).

Testiranje najboljih burgera Zagreb burger festivala 2019.

Uskoro će se na njegovoj ruti naći i neki slavonski i dalmatinski gradovi, a interes za domaćim specijalitetima sve je veći.

Dok majka peče domaći kruh i spravlja kosanu mast te od medvjeđeg luka spravlja pesto,a od koprive i mente prirodne sokove, otac s velikom ljubavlju priprema Sauvignon i Rizling rajnski od grožđa iz vlastitog vinograda. Nikolina velika strast su steakovi kao npr. T-Bone, Rib Eye i Tomahawk, koje odležava u ogromnom Dry Ageru, a nudi i sušenu šunku i domaće kobasice od divljači. Uz meso će rado podijeliti i savjet o pripremi mesa.

Najjače BBQ natjecanje u regiji Wild West Fest on Fire 2020: Đurina Hiža na prestižnom natjecanju u Sloveniji!

Ovih je dana, putem društvenih mreža, pozvao i ostale OPG-ove na suradnju. Želi distribuirati i njihove proizvode, prije svega kako bi pomogao, no i kako bi stanovnicima ostalih gradova omogućio uživanje u domaćim delicijama.

Sve spomenute proizvode, a uskoro i kvasac, moguće je naručiti mailom: dedaideposvetu@gmail.com, a pošiljka stiže na vaša kućna vrata. Dostava je besplatna, a više informacija potražite na FB stranici – Đurina Hiža.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

1 komentar

Fine Street Food by Reshetka & Katarina Vrenc: Nikola Božić napada!!! - Ribafish 14 srpnja, 2020 - 08:01

[…] Deda ide po svetu: Domaće gastro delicije putuju Hrvatskom […]

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.