Beer Gourmet: Zagreb je spreman za potpuno novi craft festival! #zerowaste

Savršen prostor i 25 craft pivovara iz Hrvatske dovoljan su razlog da proširite svoje znanje o pivima, a možda i preobratite nekog sebi dragog!

by Ribafish
1 komentar

Službena objava:
Craft piva su na hrvatskoj sceni prisutna gotovo desetljeće i svaka nova prilika da iskušamo nešto novo, pogotovo nakon pandemije – jednostavno se ne smije propustiti. Upravo iz tog razloga, s naglaskom na kušanje i uživanje u craftovima, organiziran je novi festival na pivskoj karti regije – Beer Gourmet na Peronu 16, sjajnoj novoj lokaciji na zagrebačkom Zapadnom kolodvoru.

Želite li saznati što je craft, koja je razlika između zanatskog piva i industrije, koji su osnovni sastojci i koliko treba pivu da postane pivo, sve to i još puno više vas očekuje na tri dana vrhunske zabave na Beer Gourmetu. Blizina tramvaja, osiguran parking, Ribafish – vječiti mladić koji za sebe voli reći da je Michael Jackson za siromašne i da obožava učiti uvijek nove stvari o pivima te radionice kao na pladnju vas čekaju od 21. -23. 4. ove godine.


Ako ste ljubitelj zanatskog piva i znate cijeniti kvalitetu pred kvantitetom, želite li uživo pitati tvorce piva kako što nastaje i što vam sve treba da se sami upustite u tu avanturu, vidimo se na Zapadnom kolodvoru. Vrijeme je da naučite i probate nešto novo!

Radno vrijeme Festivala je svakog dana od 17 do 24 sata. Cijena ulaznice je 50 kn uz koju se dobije kotizacijska kartica s degustacijom pet piva po izboru. Festival je zero waste: „Posudiš“ čašu na ulazu po cijeni od 50 kn. Vrati svoju čašu do 23:30, a mi ćemo ti za nagradu vratiti 50 kn.

Pivili!!

 

Link na event

I ovo bi vam se moglo svidjeti

1 komentar

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.