WineOs, povratak: Sedmo izdanje osječkog sajma vina, delicija i ugodnog življenja – 28. i 29. siječnja u Gradskom vrtu!

Nakon ovogodišnje odgode zbog epidemiološke situacije, u novoj, 2022. godini, vraća se WineOS.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Sedmo izdanje osječkog sajma vina, delicija i ugodnog življenja održat će se 28. i 29. siječnja u dvorani „Gradski vrt”. Ljubitelji vina i delicija ponovno će imati priliku uživati u vinima i delicijama istoka Hrvatske te brojnih gostiju iz drugih hrvatskih regija i inozemstva na čak 1.900 četvornih metara izložbenog prostora. I ovaj će put biti raznih sadržaja koji će zadovoljiti posjetitelje i poslovne goste.

Posjetitelje će dočekati 90-ak izlagačkih mjesta koja će i vinarima te ostalim izlagačima ponuditi komfor za rad s gostima, ali i za održavanje poslovnih sastanaka. U dvorani će se i ovaj put naći pozornica na kojoj će se tijekom oba dana održavati kulinarski show.

Kao i dosadašnjih godina, zainteresirani će moći pratiti brojne edukativne radionice koje će iznova ponuditi nesvakidašnje priče i vina. Za vinske priče ponovno je zadužen poznati vinski bloger Željko Garmaz, čije su radionice prethodnih godina privukle brojne posjetitelje i goste.

Početkom 2020. prethodno izdanje WineOS-a privuklo je brojne novinare i izvjestitelje iz Osijeka, ali i cijele Hrvatske te susjednih država.

Predstavnika medija prošli je put bilo više od stotinu, a Osijek i okolica su, zahvaljujući njihovom angažmanu, dobili vrlo velik medijski prostor. Ulaznice za WineOS i vinske radionice uskoro će se naći u prodaji, o čemu ćete biti pravodobno obaviješteni.

Svakako valja napomenuti da će se organizatori morati pridržavati propisanih epidemioloških mjera, što znači i da će ulaz biti uvjetovan posjedovanjem takozvane Covid – potvrde. Više detalja bit će poznato desetak dana prije početka događaja.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.