Vinska faca poslije placa u Witrini Vol. 9: Vinarija Chresno, Pitomača

Projekt Vinska faca poslije placa i ove subote 28.01. donosi odličan izbor vina, ukusnih zalogaja i zanimljivih gostiju pa se pojavite u Witrini u podne! Čak ni ne morate ići na plac...

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Na sjajnom urbanom vinskom eventu po deveti put okupit će se brojni vinoljupci u wine shopu Witrina Zagreb kako bi se poslije placa svi zajedno podružili i opustili na Vinskoj degustaciji koja i ovaj put u grad dovodi – vinske face.

Nakon što obavite plac, dođite na druženje u Witrinu koja se nalazi tik do Dolca gdje vas čekaju s najboljim vinskim etiketama, prigodnim zalogajima i puno dobre vibracije. Pitajte one koji su već bili!

Ovaj put u goste stiže jedna super vinarija koja iz svog podruma na tržište pušta vina najbolje kvalitete – mlada vinarija Chresno. Druženje će uz prigodne zalogaje početi u 12 h.

U skladu s temom ovog druženja, a to je tradicija i povratak korijenima, sve će pratili delikatesni proizvodi, nekoliko vrsta sireva domaćih obiteljskih OPG-ova te kobasice iz vlastite proizvodnje samoga vinara koji će svemu povremeno davati mali dodir uzbuđenja na nepcu.

Chresno ekološka vina: Totalno smo se oduševili divnim vrijednim i kreativnim vinarima iz Pitomače

Osiguran je prostor za vaša kolica s placa, a na vama je samo da dođete na subotnju Spitzu u WITRINU.

Cijena degustacije iznosi 12€ po osobi i uključuje degustaciju vina uz prigodne zaloge.

Ljubazne rezervacije na tel. broj 098 9554918 – vidimo se u subotu…

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.