Vinopije, pažnja: Predstavljen novi broj magazina Vinum.IN!

by Ribafish
0 komentar

U zagrebačkom Vinskom klubu početkom tjedna je održana promocija novog izdanja vinskog časopisa Vinum.IN, a predstavljanju su prisustvovali vinari, sommelieri i vinski novinari. Hvala Dijani što mi daje da pišem o pivima, znate što vam je činiti!

Službena objava:
Na svečanoj promociji gosti su imali priliku uživati uz vina vinarija Kutjevo, DeMar, Monte Cristo, Enosopihia, Ivančić Griffin, Povratak i Peljeških Vrhova PZ Janjina.

Tema novog broja časopisa je naša najznačajnija crna sorta, plavac mali te je za čitatelje napravljen izbor od 50 plavaca koje trebaju probati. Osim stručnih i edukativnih tekstova o plavcu u ovom izdanju možete čitati o kanadskim ledenim vinima, sauvignonima koji su proslavili hrvatsko vinarstvo, priču o belici te mnogobrojne reportaže i intervjue.

Bogat sadržaj popraćen je kvalitetnim tiskom i modernim dizajnom, a suradnici časopisa su cijenjeni vinski novinari, profesori s Agronomskog fakulteta, sommelieri i enolozi.

Promociju je svojim nastupom uveličao mladi i talentirani glazbenik Jadran Mihelčić, koji započinje akademsku karijeru, a gosti su uživali uz blues i rock.

Glavna urednica časopisa, Dijana Grgić, novo izdanje je najavila za kraj godine, a u govoru se osvrnula na sve kvalitetniji sadržaj časopisa te zahvalila svim suradnicima, čitateljima i poslovnim partnerima na podršci.

Foto: Mario Drausnik

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.