Održano prvo nacionalno gastro natjecanje za osobe sa invaliditetom „Amorova žlica – za društvo jednakosti“!

by Ribafish
0 komentar

U Sisku je 09.09.2021. održano otvorenje prvog nacionalnog gastro natjecanja za osobe sa invaliditetom u organizaciji Udruge UNUO u suradnji sa Hrvatskom provincijom Sv. Jeronima Franjevaca konventualaca. Bio sam ponosan član žirija s Majom Sever i Velimirom Šandorom

Službena objava:
Natjecatelji će svoje vještine pokazati u sedam gradova: Sisku (9. rujna), Vinkovcima (12. rujna), Novom Marofu (16. rujna), Puli (19.rujna), Šibeniku (23.rujna), Splitu (26. rujna) te u Zagrebu (od 1. do 3. listopada). U tijeku su prijave natjecatelja putem stranice www.unuo.hr.

Natjecanje je namijenjeno osobama s invaliditetom u starosti iznad 17 godina koje tako mogu prezentirati svoje vještine u pripremi nekog jednostavnog jela, finog napitka ili se pak mogu okušati u prezentiranju hrane

Nakon prvog kruga natjecanja slijedi selekcija najspretnijih 100 kandidata iz svih županija te potom pristupaju daljnjem natjecanju u Zagrebu. Kandidatima će UNUO besplatno pružiti trening edukaciju kako bi se što spretnije natjecali u četvrt finalu, polufinalu i u konačnici finalu.

Glavna nagrada za pobjednike natjecanja je Putovanje u Rim u trajanju od 3 dana, koje omogućuje Hrvatska Provincija Sv. Jeronima franjevaca konventualaca kao motivacija u projektu.

Kako je to izgledalo na prvom danu natjecanja možete pogledati na službenoj web stranici ili pak na društvenim mrežama Centra UNUO. Pošaljimo globalno poruku da nas svi čuju, pomaknimo postavljene granice i stvarajmo DRUŠTVO JEDNAKOSTI!!!!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.