The M Brothers challenge: Pojedite besplatno cijeli tomahawk steak u 45 minuta

Naravno, ima i ono ali - trebate biti sami i uz steak još pojesti i dvije vrste prženih krumpirića, porciju prženog luka i njihov sjajan miks špinata, vrhnja i puno češnjaka! I to - sami...

by Ribafish
0 komentar

Varaždinski bratski trojac Maturanec pojačan frendovima i novim osobljem, nakon prodaje pilane, kupovine zemljišta ispod Karlovca, nabavke Angus goveda, otvaranja farme i klaonice, sada već godinu dana imaju i svoj lokal.

Ime mu je, nećete vjerovati, The M Brothers Burgers and Steaks, a dok malo ne zagrije i ljudi se ne vrate na njihove dvije terase u Varšavskoj, unutrašnjost bivšeg Pomerija i još bivšijeg Jazz Baa (koja je množina od Jazz Ba i gdje su danas ti ljudi!?), sada miriše na steakove i burgere.

Za vina je zadužen Enozoik (sjajna vina Kopjar), za piva Medvedgrad, uskoro će se sve srediti u slikama, bojama i artefaktima s njihove farme pokrenute 2015. godine, a još vrlo malo vremena možete sudjelovati u njihovom natjecanju. Nešto slično kao što sjajni Funky Food u Požegi ima Wall of fame za ljude koji su u pola sata uspjeli pojesti njihov najljući burger, tako i u The M Brothersu do isteka zaliha možete naručiti tomahawk steak od starih krava (8-10 godina), odležan dva mjeseca,  dvije porcije različitih prženih krumpirića, porciju prženog luka i zdjelicu s njihovim sjajnim miksom špinata, vrhnja i puno češnjaka. Srećom, nema kruha!

Ovo će vas veselje stajati 400 kuna ako ne uspijete pojesti sve, ili apsolutno ništa ako pojedete sve do zadnjeg zalogaja! Trenutno je jedan lik uspio, drugi nije, i vrijeme je da pokažete koliko ste velika izjelica! Naravno, u ponudi The M Brothersa ima i drugih sjajnih stvari od njihova mesa po korektnim cijenama (black angus carpaccio, t-bone, bone in ribeye, butcher’s cut…), salata, burgera i općenito, riječ je o pravom mesnom butiku u kojem možete kupiti i vakuumirano meso za van!

Najzanimljivina novost je ipak otkrivanje mesa starih krava, o čemu je pred desetak godina prvi progovorio veliki Tom Gretić, a meso ne da je meko i jetričasto, nego je apsolutno savršenstvo ako se nakon vrlo kratkog vremena makne s vatre. Divota.

Uglavnom, challenge traje sve dok ima tomahavka, a to nije puno, a obzirom kako sam ja odustao nakon pola kile i tri onion ringa, možda ste upravi ta osoba koja će ući u legendu s novim najbržim vremenom? Da, u challengeu može učestvovati isključivo jedna osoba!

Ono što je sigurno, ako želite jesti pravo, 100% organsko domaće meso po ideji i rezu nezaustavljivog Hrvoja Maturanca, krenite put Varšavske.

 

The M Brothers Burgers and Steaks
Varšavska 8, Zagreb
https://www.facebook.com/pages/The-M-Brothers-Burgers-and-Steaks/100999362035147

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.