Super dani vani: Izletište Kamačnik poziva na natjecanje za najbolji lovački gulaš u kotliću

Uživajte u finoj hrani, pjevajte, plešite i sjajno se zabavite u idiličnom Kamačniku od 08.-11. lipnja 2023.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Ako nikad niste prošetali jednim od najljepših hrvatskih kanjona, donosimo razlog koji bi vas definitivno mogao potaknuti na to. Naime, ovo će samo po sebi prekrasno izletište od 8. do 11. lipnja dodatno oživjeti manifestacija “Super dani vani”. Evo koje vas sve zabavne aktivnosti i atrakcije očekuju tih dana.

Gorski je kotar poznat po tradiciji lova i jelima od divljači, a među glavne specijalitete od divljači definitivno spada lovački gulaš u kotliću. Ako imate neki tajni obiteljski recept, okupite ekipu i dokažite na natjecanju 8. lipnja da je vaš lovački kotlić najukusniji! Ne brinite za namirnice jer su one osigurane, ponesite samo pribor te kotlić s tronošcem. Jelo koje pripremite probat će stručna komisija na čelu s poznatim televizijskim kuharom Tomislavom Špičekom te novinarom i blogerom Domagojem Jakopovićem Ribafishem.


Vaši najmlađi sanjaju o glazbenoj karijeri, redovito pjevaju i obožavaju plesati? Nek’ zablistaju na pravoj pozornici, pred brojnom publikom! Natjecanje u pjevanju i plesu Zeleni mikrofon & Kamačnik dance održat će se 10. lipnja, a namijenjeno je djeci od 5 do 16 godina. Pobjednici će imati priliku osvojiti vrijedne novčane nagrade, a svi sudionici uživati u slatkišima, ukusnim hamburgerima, diplomama i kreativnim radionicama. Za dobru atmosferu i odličnu zabavu bit će zadužen naš sjajni voditelj Dražen Turina Šajeta.


11. lipnja ruksake na leđa i pravac Vrbovsko! Posljednji dan manifestacije „Super dani vani“ posvećen je šetnji i ribolovu te druženju uz živu glazbu. Ljubitelji ribolova moći će uživati u lovu ribe na plovak i mušićarenju, dok će restoran Kamačnik biti zadužen za ukusna slatka i slana iznenađenja. Posjetioci će moći kupiti i autohtone proizvode te suvenire koje će u vremenu održavanja manifestacije ponuditi brojna Obiteljska poljoprivredna gospodarstva.
Obrasci za prijavu i dodatne informacije nalaze se na: www.visitvrbovsko.hr

Neka „Super dani vani“ budu neizostavni dio vašeg kalendara, vidimo se u Kamačniku!

Detalji na: https://www.facebook.com/visitvrbovsko

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.