Submarine polako postaje novi Rubelj!

by Ribafish
0 komentar

Usporedba je na mjestu samo ako se gleda na širenje po metropoli, jer je kvalitetom Rubelj uvijek bio za ocjenu 5/10, dakle čista sredina, dok je Submarine ipak puno više. Konstanta kvalitete, vrhunski dizajn, moderno, lepršavo, lijepo….

U Podmornici se osjećaš da si sjeo u restoran po cijenama fast-fooda s isključivo domaćim namirnicama, od burgera, preko ljutine do craft pivica. Bilo je lijepo pojesti kojih pet burgera, tonu onog njihovog nedodirljivog pomfrita i satrati Medvedgradovu Gričku i porter od Zmajske, i samo poželjeti Submarincima da hrabro i ovako kvalitetno žive svoj film.

Evo i službene objave o sedmom lokalu:

Pet godina, redizajn vizuala i otvaranje sedmog restorana obilježile su ugodnu zagrebačku noć u kojoj je Submarine bio glavna zvijezda večeri. Ovaj vodeći brend craft burgera u Hrvatskoj postavio je nove standarde, što je pokazao otvaranjem novog restorana, ali i svojom cjelokupnom filozofijom koja ga već godinama održava u vrhu burgerskog svijeta. Privilegiju da ugosti sedmi Submarine dobila je prelijepa Tkalčićeva ulica u kojoj su brojni gosti i poznate osobe iz javnog i društvenog života Zagreba potvrdili da je Submarine i dalje nezaobilazno mjesto za ljubitelje vrhunskih burgera te da je centar grada dobio još jedan restoran koji će rado posjećivati.

Submarine burger spravljen je od domaćih i prirodnih sastojaka s naglaskom na hrvatska OPG gospodarstva čime se želi dati na važnosti malim proizvođačima vrhunskih namirnica. Ciljano se radi na podizanju kvalitete, koriste se isključivo organski i eko proizvodi, a sa željom da uz Submarine doživite neponovljivo iskustvo u jedenju burgera i uživanja u njihovoj jedinstvenoj kvaliteti. U Submarineu jak naglasak stavljaju na napredak, na inovacije, ali i vjeruju i cijene kvalitetne namirnice, lokalni rad te svoje dobavljače što je i temeljna filozofija ovog lanca vrhunskih craft burgera. O Submarini kvaliteti i uspjehu govori i činjenica da su jedini hrvatski brand uvršten na popis top 50 burgera svijeta, prema istraživanju britanskog turističkog portala Big7.

A koliko su neodoljivi burgeri imali su se priliku uvjeriti svi gosti novog sedmog Submarine restorana, koji su uz slasne mesne zalogaje, uživali i u prepoznatljivim krumpirićima i širokoj paleti odličnog pića koja je nezaobilazni dio vrhunskih Submarine obroka. Tako su između ostalih u širokoj paleti burgera i dobroj atmosferi uživali: pjevač Luka Nižetić, Lana Klingor Mihić, pjevačica Nika Turković, PR menadžerica Nana Nadarević, food bloger Darko Kontin koji su nema sumnje pronašli svoje novo IN mjesto u centru Zagreba.

„Presretni smo što smo otvaranje sedmog restorana spojili s ovogodišnjim petim rođendanom Submarinea i novim redizajnom. Drago nam da smo su uspjeli okupiti naše OPG-ovce i prijatelje, s kojima cijelo ovo vrijeme stvaramo našu zajednički priču kojoj smo posvećeni od početka – domaći sastojci, lokalni suradnici i socijalna osviještenost“, rekao je Luka Jureško iz Submarinea te dodao kako nas od Submarina uskoro očekuju mnoge novosti, jedinstveni projekti i novi restorani.

Vođen uspješnim poslovanjem i kvalitetnim idejama Submarine će i u budućnosti širiti svoje poslovanje, pa su i za sljedeću godinu odlučili prirediti mnoga iznenađenja te neke nove lokacije. A za sve koji žele doživjeti mali dio Submarine čarolije imaju priliku to učiniti u Zagrebu u Frankopanskoj 11, Bogovićevoj 7, Radničkoj 34, Bukovačkoj 27, Slavonskoj aveniji 22f te restoranu u Rijeci.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.