Škrlet Trdenić oduševio na Wine storyju

U atraktivnom prostoru SPACES održan je još jedan “Wine story by Dijana Grgić”, pa sada već znamo da se ovakva vinska druženja održavaju svake zadnje srijede u mjesecu

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Business club SPACES, koji je u sklopu Matrix Office Park kompleksa, ovog puta je bio izvrsno mjesto za druženje uz vina vinarije Trdenić iz Popovače. Kušali smo pjenušac od škrleta, svježi pa zreli škrlet Private Collection, rose i Gewürztraminer Private Collection.

Wine story je koncept predstavljanja vinara, njegove priče i vina. Tijekom zanimljivog razgovora Tomislav Trdenić je gostima otkrio kako je odlučio postati vinar, što za njega znači škrlet te kakav je bio put od pokretanja posla do pozicioniranja na tržištu. Vinarija Trdenić je nastala kao nastavak tradicije stare više od stoljeća, a svi članovi obitelji su uključeni u posao što ovoj vinskoj priči daje dodatnu vrijednost i ljepotu.


Posebna pažnja posvećena je autohtonoj moslavačkoj sorti škrlet (poznatom i kao ovnek žuti), koja je posađena na svega 70-ak hektara u Moslavini. Tomislav Trdenić imao je važnu ulogu u promociji škrleta, a kao svoju zadaću to vidi  u budućnosti. Vinarija Trdenić nudi organizaciju svih vrsta svečanosti uz odličnu ponudu hrane i vina. Možete uživati i u degustaciji uz predivan pogled na Lonjsko polje, pa svakako preporučujemo da ih posjetite.

Zagrebački hot spot za evente i poslovna druženja
SPACES je dio grupacije IWG Plc kao globalne grupe jedinstvenih marki koje nude rješenja za radni prostor svih dimenzija. Dobrodošli su svi, inovatori, ljudi koji mijenjaju pravila igre, koji su sigurni u postizanje svojih ciljeva i oni koji su tek započeli svoj poslovni put. SPACES Virtul Office nudi četiri fleksibilna i inovativna rješenja, dok je Event SPACES business club koji je središte svih zbivanja.

Postanite i vi dio ove vinske priče i pridružite nam se već na sljedećem Wine storyju.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.