Šember vinarija gostuje u Bornstein Wine baru!

by Ribafish
0 komentar

Em je Bornstein jedna divna, možda i najljepša vinoteka u Zagrebu, em je Šember prekrasna vinarija s još boljim vinima, pa vam od srca preporučujemo da se ovog četvrtka zaletite na veliku vinsku večer!

Službena objava:

Najstarija vinoteka u Hrvatskoj osnovana 1990. godine sa strane obitelji Borošić, čiji su novi vlasnici Ivan i Doris Srpek prenamijenili dio objekta 2015. u Wine bar, pogođeni epidemijom Covid 19 te potresima, otvorili su nedavno svoja vrata.

Bornstein ove godine slavi 30 godina postojanja te planovi za veliku proslavu koji su počeli već prošle godine obilježit će kasnije ove godine. Bez obzira na pomicanje proslave, Bornstein wine bar i shop krenuo je sa serijom gostovanja renomiranih hrvatskih vinara te ovaj četvrtak ugošćuje Šember vinariju.

Za popularizaciju posljednjih nekoliko godina pravu ekspanziju pjenušaca na našim prostorima, Bornstein vjeruje da su najzaslužniji vinari s Plešivice: obitelj Tomac i obitelj Šember te odnedavno i Korak vinarija. Šemberovi su prvi pjenušac plasirali na tržište 1997 godine kada su napunili prvih 300 boca i stekli veliku popularnost pjenušcima Šember Brut te Šember Brut Rosé. Svi su njihovi pjenušci rađeni tradicionalnom metodom vrenja u boci i odležavaju na kvascima minimalno dvije godine, a plan im je ići i na duže razdoblje. Ovisno o berbi, proizvode otprilike 35–40 tisuća boca.

Na večeri ovaj četvrtak obitelj Šember predstavit će svojih 6 vina koji će biti sljubljeni s novim menijem nastalim u suradnji s Gourmet Experience Croatia. Novi dnevni meni sastoji se od raznih mesnih i sirnih plata, 4 raznih sendviča i pašteta s namirnicama lokalnih OPG-a. Za sve veće evente Bornstein najavljuje suradnju s chefom Christijanom Misiračom.

Rezervacije i info: bornstein@bornstein.hr

01/4812-361

cijena po osobi 250 kn

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.