Rijeka vas zove na Molo Longo Craft Beer Fest: 07.-09. 04. 2022.

Potpuno domaća priča koja se vrti oko podrške lokalnoj i hrvatskoj proizvodnji

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Molo Longo Craft Beer Fest ugostit će od 7-9. travnja 6 hrvatskih nezavisnih pivovara, s naglaskom na pivovare kvarnersko-istarskog područja! Svoja piva tako će predstaviti Tvornica Piva Rijeka, Pivovara Morčić iz Velog Brguda, Bruman Craft Brewery iz Buzeta, Drivenik Brewery iz Drivenika, te zagrebačke snage Pulfer Brewery i kultna Pivovara Medvedgrad.

Tvornica piva Rijeka predstavit će se sa svojim već poznatim Hartera svijetlim lagerom i tamnim lagerom. Drivenik Brewery donosi svoj prvi pivski uradak – Kirica, kojoj je prekrasnu etiketu kreirao poznati ilustrator Nove Runde Dabionica.

Sve hrvatske pivovare 67: Pivovara Morčić, Rijeka

Kirica je pilsner, klasični češki lager bogat tradicionalnim hmeljem i osvježavajuće gaziran, taman za toplo veče početkom proljeća! Pivovara Morčić točit će svoju već u craft krugovima odlično prihvaćenu American Pale Ale, a i svoju novu India Pale Ale – ljubitelji hmeljeva će zaplesati od sreće!


Buzetske snage predstavljat će svima nam poznata riječka pivska ekipa Brewtiga i točit će već kultnu buzetsku Dog Days Are Over APA, a za ljubitelje tamnih stilova; Babau Schwarzbier.

Molo Longo Craft Beer Fest u tri dana održavanja donosi ponudu od preko 20 piva koju ćemo uparivati s inovativnom street food ponudom koja ovaj put ć č đ – . Nismo hejteri, volimo dobar burger, ali svoju smo street food ponudu kreirali u želji da svojim sugrađanima ponudimo nešto zaista kvalitetno, kreativno i nesvakidašnje.

Tu je Mario Kamenar, chef poznatog trucka RoadHouse, restaurant Burin u food trucku RoadHouse Taste nudit će 4 famozna street food jela, a za kraj ponudu zaslađuje Foodie Rijeka sa svojim popularnim wafflima!


Da bi festival pio potpun, tu su bendovi poput Kreše i Kiselih Kiša, Madafunkaz i drugih, dok će dvodnevni program voditi Dražen Turina Šajeta i riječki DJ i radijski voditelj Andrej Burić.

FB EVENT

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.