Premier Wine Club Zagreb: Ekskluzivna lokacija za 100 najvećih ljubitelja vina

Dino Kušen otvorio je u zapadnom dijelu Zagreba u Bleiweisovoj ulici svoju treću vinoteku po uzoru na svjetske vinske klubove

by Ribafish
2 komentara

Svijet Vina Zagreb jučer je predstavio zavidan projekt u svojoj trećoj vinoteci u Bleiweisovoj 24. U podrumu vinoteke djelovat će Premier Wine Club, klub zatvorenog tipa za samo 100 članova koji će imati priliku uživati u najekskluzivnijim vinima svijeta.


Dino Kušen, vlasnik vinoteka Svijet vina po uzoru na svjetske vinske klubove, u svojoj novootvorenoj trećoj vinoteci, na jednom mjestu okupio je mnoge svjetske etikete kao što su Chateau Le Pin, Latour, Cheval Blanc, Lafite Rothschild i Promontory iz doline Nape… Kušen već ima dvije vinoteke, a ovu posebnom čini to što osim trgovine gdje možete kupiti vrhunska strana vina (od 100 kuna na više), krije se prvi hrvatski Premier Wine Club samo za odabrane članove.


Kako biste postali članom kluba morate odvojiti članarinu od 3000 eura koju trošite pijući i kupujući vina iz vinoteke, a tu je i vinski sef koji omogućava čuvanje vaših otvorenih ili spremljenih vina.

Uz vina, u klubu će se moći uživati u vrhunskim delicijama proizvoda iz boutique mesnice slavonskih proizvoda The Meat u Vlaškoj ulici koje nabavlja, sprema i prezentira chef Nenad Komes.


Klub prima samo 100 članova, a kako bi postali član morate ispunjavati uvjete kluba – imati kulturu ponašanja, biti dobro upoznat sa svijetom vina i uživati u vinima i izvan kluba.

“Premier Wine Club, prvi takav klub u Hrvatskoj, mjesto je prvenstveno namijenjeno uživanju u vinima, s nadom da će potaknuti ljude da shvate kako je vino puno više od biznisa, kako se radi o kulturi, prirodi i onom što nam zemlja daje i što moramo na pravi način znati cijeniti,” rekao je okupljenima vlasnik Dino Kušen.

Hoćete li prvo probati Barolo, Maya, Opus One ili pak merlot Pétrus 2000, vino koje je otputovalo na Mjesec, ovisi samo o vama, a mi se nadamo da ćete kao istinski hedonisti u klubu pronaći savršeno mjesto za druženje i ispijanje vrhunskih vina s najposebnijim pričama.

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

2 komentara

Ilya 19 prosinca, 2023 - 02:29

Totalna glupost od vinoteke, vlasnik prica da vino nije biznis, a u vinoteci prodaje chateau latour za 1330€ dok se ista takva boca isto godiste vani bilo gdje jos i uz narudzbu i fostavu kupuje za 560-660€…..
Mislim stvarno, porez na b…..

Odgovori
Ribafish 19 prosinca, 2023 - 08:22

Nadam se da je vlasnik pročitao i da će vam odgovoriti

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.