Pivaj s Ribom: Slavonski Brod i Funky Pipa Bar vas zovu na večer craft piva!

Funky Pipa Bar je utočište svih ljubitelje plemenite vještine ispijanja kvalitetnih piva. Jedan od najvećih obožavatelja iste, moja malenkost, ove će subote malo pričati o tome s ljudima iz craft pivovara Funky Brewery i Bošnjak Beer&Gin

by Ribafish
0 komentar

Pivaj s Ribom je događaj koji organizira Turistička zajednica Brodsko posavske županije, a na kojem će se publika moći educirati o zanatskom pivarstvu. Moderator ovog eventa sam glavom i podbratkom ja, ponosan što već tridesetak godina pratim svjetsku pivsku, a zadnjih deset i craft scenu Hrvatske i svijeta, a domaćin sjajna brodska craft oaza Funky Pipa Bar.


Uglavnom, što su lager, APA, IPA i ostala ekipa, saznajte na lakši način putem edukacije i degustacije craft piva s područja Brodsko-posavske županije – Funky Brewery i Bošnjak Beer&Gin u Pipa Funky Baru u centru Broda u subotu, 9. rujna, s početkom u 20,00 sati.

Očekuju vas: Bošnjak lager, te Funky Brewery Brko munich helles, Marson apa, Vesna session ipa, El Sicho neipa i Mrkonja porter – plivimo u subotu u Brodu!

Funky Pipa Bar
Petra Krešimira IV 12, Slavonski Brod, Croatia
pipabarsb@gmail.com
https://www.pipabar.hr
https://www.facebook.com/pipabarsb/photos

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.