Novi Sad zove na Regionalni real craft beer weekend 10. i 11. 6. 2022.!

Pod geslom "Širimo ljubav među ljudima i pijemo pivo s ljudima!" u Novom Sadu se sprema jedan sjajan festival craft piva iz cijele regije!

by Ribafish
0 komentar

Ove godine, 10. i 11. lipnja u Novom Sadu, europskoj prijestolnici kulture, po prvi put u sklopu REGIONALNOG REAL CRAFT BEER WEEKEND-a okupit će se preko 30 craft pivara iz cijele regije i time omogućiti istinskim ljubiteljima craftova da po prvi put degustiraju neke okuse i uživaju u vrhunskim pivima. Festival će se održati u Beercuzu u strogom centru Novog Sada!

“Cilj nam je da promoviramo pivare iz cijelog regiona ali i ono što rade, kao i raznolikost ukusa u kojima mogu da uživaju bilo da se nađu u Zagrebu, Banjaluci, Splitu, Ljubljani, Beogradu ili Novom Sadu. Na preko 20 tapova predstavit ćemo više od 50 piva i kao što rekosmo, više od 30 pivara iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije… Bit će nam drago da ugostimo goste sa svih krajeva i iz svih krajeva da bi u dobrom društvu još više uživali.” rekoše nam organizatori iz novosadskog craft puba Beercuz, pa ako ste u blizini, svakako naletite!

Službena stranica festivala: pira.rs/fest.html
https://www.facebook.com/realcraftbeerweekend
pira brew shop
beercuz.ns

Jebate, kad je ovo bilo….
https://blog.dnevnik.hr/ribafish/2015/11/1631980772/festival-piva-u-novom-sadu-bili-popili-ocijenili.html

 

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.