Nova Runda proudly presents: Beer Bash 2022.!

Doajeni hrvatskog craft pivarstva Miro i Marko poznatiji kao Nova Runda, opet okreću svijet naglavačke i rade ogroman rođendanski craft party... Pa evo što kažu:

by Ribafish
0 komentar

Početkom 2019. godine je krenula naša zagorska priča – projekt useljenja u vlastitu pivovaru nakon pet godina lutanja po tuđim halama i pogonima. Zabočka hala Zagorskog metalca je davala hintove da je baš ona TA koja će prihvatiti naše inox tankove na stalni rok i omogućiti nam kreiranje starih te novih zlatnih tekućina za uveseljavanje craft zajednice u Hrvatskoj, a i šire!

Krajem te 2019. godine smo pokrenuli proizvodnu u Zaboku, ali nikako nismo imali priliku napraviti pravu zabavu useljenja. Stiglo je vrijeme da prekrižimo i taj task na TO-DO listi i to kako bolje, nego s proslavom rođendana naše pivovare!

Ovaj put nema ranog fajrunta kao na danima otvorenih vrata, ovo je konačno fešta za useljavanje koju smo čekali napraviti od početka naše zagorske ere. Ovo je naš rođendan, ali i Brewery Warming Party! Ništa više Covid i ostale prepreke, 16.07. je vrijeme za Beer Bash!

Što vas očekuje?

Taproom unleashed

Idemo prvo na tekuće probleme – zauzeće svetih pipa u taproomu, znači svih dvadesetak pipa će puštati pivo, bit će brutalnih ekskluziva, nekih koje odležavaju i u burićima . Bit će piva gostujućih pivovara, ma nema šanse da će neki pivski stil falit. Na vama je samo da ne zaboravite osnovno pravilo – #LjudiPijteVode!

Gastronomski krijep

Za hranu će biti zadužen naš poznati guru kojeg ste sigurno upoznali ako ste pohodili X bar na Trešnjevci, a pogotovo ako ste nazočili našoj fešti zvanoj #BeerUPZG – e to, baš on, kreator onih pljeski

Izložba

Unutar pogona će biti postavljena velika izložba pivskih etiketa. Uz galeriju pivskih etiketa ćete se brzo vratiti u prošlost, a bit će i Nova Runda etiketa koje čak ni mi više nemamo u posjedu.

Vođene ture

Zanimalo vas je čemu služe one nakupine inoxa u pivovari? Doživite kuhanje piva na najbolji mogući način – s čašom piva u ruci i vođenom turom po pivovari uz smaranje našeg profesionalnog osoblja.

Koncert Valovi

Jonathanu će se kao suport pridružiti njihovi sugrađani Valovi koji će nam predstaviti svoji novi album Svalbard snimljen u studiju Palach.
https://www.youtube.com/watch?v=VAPf_exZjgk

Koncert Jonathan

Jedan od najboljih live bendova u Hrvata sastavljen od prekaljenih glazbenika i bliskih prijatelja. Postavu od samog početka čine vokal Zoran Badurina koji stiže iz nekadašnjih Saliona, bubnjar Branko Kovačić višegodišnji član Leta3, ritam-motor je benda Mlat i bivši gruver Saliona, Darko Petković, gitara i Nikica Jurjević, bas, dio su riječke pank legende, kultnih Pasa, a Tomislav Radinović svojevremeno je osvježio zvuk Mandrila.

Jonathan su obišli mnoge festivale i klubove, a posebno su ostali zapamćeni nastupi na Exitu, InMusicu, Pula Film Festivalu i Ferragosto Jamu .Uz nastupe na na Waves Festivalu u Beču I Bratislavi, u CuntRa la Kunsthureu u samom centru Graza, kao i na slovenskom izdanju Flow Festivala Jonathan polagano grade međunarodnu fan bazu.

Glazbeni Session by Uprava

Kako smo i najavili, nakon koncerta riječkih indie šmekera Jonathan ne prestaje veselje – uprava pokreće svoje glazbene jedinice te pušta najbolje presjeke svih glazbenih pravaca – od panka do crnih misa. Ulaznice za koncert po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, a na ulazu će koštati 80 kuna.

Vidimo se 16.07. na Beer Bashu!!!

 

E da, Proljeće u Zaboku! Kaj je sad pak to?
Proljeće u Zaboku novi je projekt, odnosno niz kulturnih i drugih manifestacija koje se događaju na raznim lokacijama tog lijepog grada. On će ovo proljeće živjeti punim plućima: koncerti, književne i filmske večeri, izložbe, vođene pivske ture, radionice, biciklijada – za svakoga ponešto. Bit će to prilika za druženje, uživanje, širenje vidika i upoznavanje novih ljudi.

Zapratite PUZ na FB: https://web.facebook.com/proljeceuzaboku
i IG: https://www.instagram.com/proljeceuzaboku

Proljeće u Zaboku organiziraju Hangtime Agency, Grad Zabok, Krčma Polanović, Pivovara Nova Runda, Zmajska pivovara, Udruga GOKUL, Gradska galerija Zabok, Rekreativni biciklistički klub Kukuriku Zabok.

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.