Manifestacija Baranja Wine & Walk 2024. istaknula svu raskoš ljepote Baranje

Osma manifestacija Baranja Wine & Walk potvrdila je da se Baranja uz posjet vinskim i gastro perjanicama ovog kraja Hrvatske otkriva i šetnjom kroz vinograde i staze koje vode na vidikovce s kojih puca pogled na ravnicu u bojama kakve samo priroda može dati

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Sunce, povjetarac i bogatstvo prirode te ugodni domaćini na svakoj od 14 eno i gastro postaja predstavili su Baranju posjetiteljima iz svih krajeva Hrvatske od kojih su, uz stalne zaljubljenike, u posebnosti Baranje mnogi prvi put sudjelovali na Baranja Wine & Walk.

Pet grupa walkera svih generacija uz pratnju vodiča već na prvoj točki stvorili su ugodnu, opuštenu atmosferu koja je dodatno doprinijela da ovogodišnji Wine & Walk bude doživljaj koji se pamti.

Posjetitelje koji su prvi put sudjelovali staza je iznenadila dinamikom; blagi usponi dugih uređenih staza koje prolaze baranjskim vinogradima, surducima, proplancima i šumarcima, do uspona na vidikovce koji pružaju pogled na prekrasne vizure Baranje. Upravo ti pogledi na ravnicu uz bogatu ponudu vinskih i baranjskih specijaliteta oduševljavaju već godinama posjetitelje koji se vraćaju po još ljepote ove destinacije.

Sve je spremno za Osmi Baranja Wine&Walk!

Baranja – gastro i eno doživljaj!

Ljubitelji boravka u prirodi, planinarenja i trekinga, ali i oni koji traže gastro i eno doživljaj uživali su u vizurama koje su se izmjenjivale na ruti koju je osmislio tim TZ Baranje, ali i u razgovorima s vinarima i vinarkama te domaćinima na četrnaest vinskih i pet gastro točaka.

Prva stanica ovogodišnjeg avanturističko-hedonističkog događaja u organizaciji TZ Baranje i okupljanje ispred vinarije Belje u Kamencu oduševila je posjetitelje nakon čega je slijedila šetnja i druženje na pažljivo koncipiranim postajama za odmor i uživanje. To su Belje, Kolar, Zlatno Brdo/Udruga Baranjski kulen, Szabo, Kusić/Udruga Maska, Zajec, Weinpert, Martinov, M&M, Svijetli Dvori/Udruga Tako je nekad bilo, Pinkert, Gerštmajer, OPG Juhas Šandor te Horvat.

 

Autor Fotografija: Nenad Milić

 

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.