Kulinarski Institut Kul IN poziva na druženje sa slastičarkom Lenom Šarić!

by Ribafish
0 komentar

Saznajte sve što vas zanima o modernom svijetu slastica uz mladu Lenu Šarić u sisačkom Kul IN-u!

Službena objava:

Pozivamo vas da nam se pridružite u četvrtak i petak, 26. ili 27.11.2020. u Kulinarskom Institutu Kul IN kada nam u goste dolazi bivša polaznica Kul IN-a i Michelin slastičarka Lena Šarić.

Njena mlada karijera dosad je posuta zvjezdicama, i to svima nam omiljenim Michelin zvjezdicama. Po završetku Kul IN-a četiri je godine svojim slasticama uveseljavala goste Boškinca, restorana koji je postao ponosni vlasnik Michelinove zvjezdice baš u vrijeme kad je Lena ondje radila. U međuvremenu je stažirala u restoranu s 3 Michelina u Münchenu uz mentorstvo chefa Jana Hartwiga i pastry chefa Christiana Humbsa, pohađala masterclassove poznatih pastry chefova poput Tonija Rodrigueza i danas bez zadrške ostvaruje svoje slastičarske snove.

O RADIONICI
Na radionici ćemo pripremati i uživati u restoranskim slasticama na Lenin način. Za ovaj masterclass Lena je pripremila autorske recepte i slastice s osobnim pečatom. Oduševit će nas modernim tehnikama pripreme i serviranja, neočekivanim kombinacijama i inovativnim okusima.

Vidimo se u Kul IN-u!

VRIJEME RADIONICE: četvrtak i petak, 26. i 27.11.2020., od 09 do 12 sati
MJESTO DOGAĐANJA: Kulinarski Institut Kul IN, Capraška ulica 12, 44 010 Sisak

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.