Naturala Health: Preuzmite besplatno online izdanje posvećeno respiratornim infekcijama!

by Ribafish
0 komentar

Kako razlikovati Covid-19 od obične prehlade ili gripe? Koje pripravke koristiti za prevenciju, a koje u akutnoj fazi Covida-19 ? Kako napraviti prirodni sirup protiv kašlja, a kada je ipak vrijeme za posjetu liječniku? Naturala Health ima odgovore na ta, ali i mnoga druga pitanja koja će vam olakšati sezonu respiratornih infekcija

Službena objava:

Kihanje, šmrcanje, grlobolja, temperatura, začepljenost nosa, kašalj… Sve su to simptomi respiratornih infekcija karakterističnih za ovo doba godine, koji bi nam bili problematični čak i da nema aktualne pandemije. No, budući da je Covid-19 virus dodatno zakomplicirao situaciju, tvrtka Nativa media je svojim čitateljima priredila besplatno specijalno izdanje Naturala Health: Abeceda respiratornih infekcija posvećeno liječenju infekcija dišnoga sustava.

„Nakon prve uspješnice Naturala Healtha, specijala posvećenog imunitetu, koji je do sada imao 1.5 milijuna prikazivanja i koji je preuzelo i pročitalo više od 300.000 čitatelja, znali smo da trebamo našim čitateljima osigurati i nastavak na ovu temu. Naime, mnogi su naučili kako poraditi na imunitetu, ali ne znaju što bi učinili kada dođe do infekcije. Stoga smo im omogućili i savjete vezane uz prevenciju, liječenje, samoliječenje, dodatke prehrani, pripravke zelene ljekarne koji će im biti korisni i praktični ovih zimskih dana“, izjavila je Andrea Šitum, direktorica tvrtke Nativa Media i voditeljica projekta.

I upravo je iz tog razloga Naturala Health okupila tim eminentnih stručnjaka – liječnika, farmaceuta, nutricionista, apiterapeuta i fitoaromaterapeuta kako bi svojim čitateljima omogućila što cjelovitije i što stručnije informacije. Svoj su doprinos projektu dali: Ksenija Krajina Pokupec, dr. med i fitoterapeutkinja, Frane Herenda, mag. pharm. i fitoaromaterapeut, Malči Rogoznica, mag. pharm., Mara Doljak, mag. pharm., Iva Smiljan, mag. pharm., dr.sc. Gordana Hegić, apiterapeutkinja, Sandra Krstev Barać, mag. nutr., Maja Žalac, dipl. ing. agr. i fitoaromaterapeutkinja, Vlatka Mileusnić, fitoaromaterapeutkinja i Andrea Šitum, glavna urednica Naturala Health i fitoaromaterapeutkinja.

U kojim si situacijama možete pomoći sami, a kada je vrijeme za odlazak liječniku? Koja je razlika između Covida-19, prehlade i gripe? Koje dodatke prehrani koristiti za prevenciju Covida-19, a koje u akutnoj fazi? Kako napraviti sirup protiv kašlja i kojim namirnicama napuniti svoje hladnjake? Sve to, pa i mnogo više čeka vas na 60 stranica novog izdanja Naturala Healtha koji možete preuzeti na servisu Issuu ili na ovom linku – potpuno besplatno.

Podršku projektu pružili su: M.E.V. Feller i Solgar kao generalni pokrovitelji te tvrtke Aromara, Fagron, Fitzona, Greenbird Medical, Hug Your Life, Jan Spider, Natural Elements, Nila Media Grupa, PiP, Proimmun, Sangreen, Soria, Stada, truu, Tiens i Tvornica zdrave hrane.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.