Kad bi barba Riba snimao reklame

by Ribafish
3 komentara

Muškarci su većinom glupa bića koja se zaljubljuju u krive žene.

Nije nam dovoljno što kraj sebe imamo neke divne tople curke koje skakuću oko nas i vesele nas svojim duhom, osmijehom i pojavom, nego se uvijek zatelebamo u neke zločestoće velikih usnica, očiju i pješčanosatne građe, koje svoju bogomdanu građu žele naplatiti kešom nekog fudbalera ili tajkuna.

Kako sam pri dijeljenju znanja tehniciranja i krađe od strane svevišnjeg, nažalost bio u nekom zadnjem redu i pričao viceve, tako se eto danas mogu samo veseliti gledanju tih nekih Christina, Sevki, i inih napalnih teta na nekoj televiziji, seriji, filmu.

A kako sam jedan mali dio života radio kao copywriter i živio od stvaranja reklama, tako su me uvijek veselili i ti kratki spotići u kojima bi bilo zgodnih teta.

A dobro, ljubav se rodila i puno prije toga, onomad kad je neka Splićanka imala na sebi mokru bijelu majicu na sise i u njoj iskakala iz mora na Baćama. Kasnije je bila i reklama za neko uskoro propalo osvježavajuće piće „Z“, u nekoj pustinji, saloonu i, normalno, cicama, a vremenom su cice iščezle s naših ekrana pa smo ih ražili po netu.

Remek djela australske pivovare Hahn i nizozemskog Amstela predmet su prepričavanja svakog iole mrvu perverznog muškog napaljenka. Jer danas vlada štrajk zgodnim tetama u reklamama, kako god da okreneš.

Netko postavi trend i svi ga slijede. Pivari s tradicijom, kremice za žene s nekim mršavim kosturčićima, ne bih im ni loptu dodao, Plidente i ostali kalodonti s nekakvim doktorom u kuti koji priča kako je super prati zube…

I svi nekako čedni, pristojni, mili i u rukavicama, i svi se čude kako nikako da osvoje veći dio tržišnog kolača. Pa ljudi moji dragi, klasično reklamno 3B, beauties, babies, beasts, toga se treba držati i točka!

U dućane idu žene, muški samo ako moraju, i to kupuju ono što su im napisale žene. Pa zato djelujte u tom smjeru. Komadi, muški i ženski. Seksi, odmjereno, ali polugolo.

Ona, seksi, u grudnjaku, pere zube i gleda se u ogledalu, odjednom je zgura On, fudbalerka, trbušnjaci, gol do pojasa, mišići ko u Stathama, on nestaje, kao Tom kad mu Jerry ispili pod, a na njegovo tijelo se penje preslatki klinac, anđeoska kosica – kao, i on lovi mjesto pred špiglom. Dobro, fali mi još i nasmiješeni morski pas u kadi da zadovolji formu beštije, ali ne pretjerujmo sad…

Ili da bude neki vic, pa da se sutra prepričava u tramvaju; u stilu da svi frajeri stoje u jednom redu, a konobarica kaže masnokosoj kolegici, nije ti to od šaume, nego jer ne pereš zube Plidentom. Ili da tetka nasred piste kežuali izvuče dvije litre omekšivača, a druga samo preokrene očima i izvuče Plidenta četkicu.

Zavezivanje ruku zubnim koncem, jenga od kutija…

Ili samo da neku bujnu plavušu prikažu kako moli dečka da ne ode na nogač nego ostane doma snjom, što on glatko odbija, pa si ona nacrta brkove, svuče u spavaćicu i zapovijedi da krene u sobu…

Jel se i vi slažete da bi seks bolje prodavao pastu za zube od stričeka u kuti?

Ispravite me, ora(la)n sam za raspravu!

(Autor: Promo – ali vjerujte mi na riječ da neću ne reć ako mi nešto neće valjat)

I ovo bi vam se moglo svidjeti

3 komentara

Bitch 20 prosinca, 2012 - 10:39

Ja zbog Stathama ne bi kupila pastu za zube, ali bi se svakako veselila svakom prikazivanju reklame…

Statham i Christina…… to bi bila reklama! – za podizanje

Odgovori
ja 20 prosinca, 2012 - 10:55

pa naravno,nema toga što sex ne bi prodao ako se to sve dobro posloži… meni bi bila ok scena tipa: treba leži gola na krevetu,prigušena svijetla i slična srach-kenj romantična atmosfera;prilazi joj mišićav lik sa bocom šlaga u ruci. Treba ga s gađenjem pogleda,polukružnim udarcem noge mu izbije tu bocu iz ruke,i onda onako elegantno vadi Plidentu iz ladice. Istisne sebi malo paste oko pupka a onda krene u akciju.. Priđe liku i sa tom Plidentom mu isfugira one pločice na trbuhu 😛 ono,fuj!

Možda nakon 21.12. dođe do preokreta i u reklamama pa napokon PIVO počnu reklamirat frajeri sa realno pivskim trbušinama,ako stvarno toliko voli pivo,treba da mu se to i vidi…

Odgovori
kača 20 prosinca, 2012 - 14:37

slažem se da bi seks bnolje prodaval no…… striček more biti negdje sa strane bez kute…ono….

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.