Instafood ponosno predstavlja Purger – burger!

Nakon hamburgera s francuskom salatom i zagrebačkim ćevapima, Instafood predstavlja i burger u panuzzo pecivu, odnosno PURGER

by Ribafish
0 komentar

Ako ste ikada pomislili da vam nedostaje kreative, gerila marketinga i ostvarivanja svakakvih ideja, vrijeme je da upoznate sve to i još puno više na jednome mjestu.

Prepuštam tipkovnicu gospodinu Domagoju Delaču, nezaustavljivoj mašini koja stalno ima nove ideje u svom Instafoodu na Kajzerici!

Službena objava:
Instafood, restoran sa zagrebačke Kajzerice, nedavno je postao pravi viralni hit u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Vlasnik tog izuzetno maštovitog restorana tada je, naime, izmislio hrvatsku inačicu ćevapa i nazvao ih mljevenici. Ta akcija odjeknula je medijima iz cijele regije, a Instafood se time ne zadovoljava, već svako malo izlazi s novitetima.

Volimo hranu, volimo raditi s njom i ne mislimo stati. Stalno se prilagođavamo našim gostima jer nitko sretniji od nas kad vidimo zadovoljne konzumente. Iz tog razloga imamo i moralnu obavezu izlaziti s novitetima, rekao je vlasnik Domagoj Delač.

Naša nova perjanica je – Purger (Panuzzo Burger, tj. burger u panuzzo pecivu pa od tuda i ime). Riječ je o evoluciji “Zagrebačkog burgera”. Kroz razgovor s našim gostima došli smo do zaključka da bi im, u ovom dobu kad svi paze na unos ugljikohidrata, idealan burger bio onaj u kojem ima manje peciva, a više mesa. Iako to kod nas ni prije nije bio problem jer imamo pljeskavice od 180 grama koje nikad nismo skrivali s puno umaka i salata, svejedno smo odlučili isprobati jednu ideju koja nam je sinula.

Naime, umjesto u velika peciva, sve sastojke odlučili smo staviti u panuco – naše svježe ispečeno pizza (napoletana) tijesto koje je nešto tanje, ali fino, toplo, hrskavo i sočno. Unutra smo stavili sastojke za burger, probali i bili smo jednostavno oduševljeni. Kao i obično, našim stalnim gostima dijelili smo burger – Purger i dobili izuzetno pozitivne reakcije, a to njihovo zeleno svjetlo dalo nam je do znanja da ga moramo uvrstiti u ponudu. U Purger dolaze kolutovi luka, kiseli krastavci, hambi umak, aioli umak, sir ementaler, zelena salata, pljeskavica od 180 grama te na nju hrskavi špek. Sve to koštat će 49 kuna.

Instafood je restoran poznat po tome da njihova jela prate hrvatske regije. Pizze i burgeri, naime, nazvani su po regijama ili gradovima, a cijelu tu priču onda prate i sastojci koji su domaći. Uz to, ovaj restoran s Kajzerice prati i godišnja doba pa stalno dođe neko iznenađenje i u tom vidu. Prošlo ljeto goste oduševio je s burgerom nazvanim “Euro 2020.”, a u blagdansko vrijeme to su činili božićna pizza i božićni burger.

Imamo zaista dobru ponudu, od burgera svih vrsta, pizza napoletana, ukusnih menija s ražnjićima i mljevenicima… Gosti koji nam dođu, a s kojima često komuniciramo, imaju pozitivne reakcije, a nama je to pogonsko gorivo, od toga ne postoji bolja motivacija za borbu u ova teška vremena za svakoga poduzetnika, rekao je Delač te za kraj poželio dodati da Instafood u ovo promjenjivo razdoblje pred proljeće može zadovoljiti svačije preferencije jer ima i terasu i veliki moderno uređen unutarnji prostor pa ima mjesta za sve, a mnogima puno znači i činjenica da postoji veliki besplatni parking prekoputa restorana.

 

Instafood
Podbrežje x. 26, Zagreb, Croatia
Tel. 091 915 2115
info@instafood.com.hr
www.instafood.com.hr
FB: https://www.facebook.com/InstaFood.Zagreb

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.