Humanitarni Rotary Grill Gorščica 2019.

by Ribafish
0 komentar

Dakle, riječ je o humanitarnom grillu, u kojem će glavnu ulogu uz Legendarnog Donnieja Darka Kontina voditi moja malena kost odlučujući tko je najbolje roštiljao! Još stignete naletiti, vidimo se na Sljemenu!

 

Evo i službenog poziva:

Rotary Grill_Gorscica_2019_pozivnica
Drage prijateljice i prijatelji; dragi gastroljupci,

vrijeme je za da se ponovo okupimo na najukusnijem Rotary druženju, devetom po redu Rotary grill partyju – Gorščica, najvećem neformalnom druženju rotarijanaca iz cijele Hrvatske koje će se održati u subotu, 12. listopada 2019. godine. Ovo će ujedno biti i tradicionalno šesnaesto okupljanje na zagrebačkoj Medvednici, a ponovo ćemo obilježiti i Rotary Day.

Kaptolska lugarnica Gorščica i ove će godine ugostiti prijatelje i rotarijance, vrsne majstore roštilja koji će se ponovo nadmetati za titulu Rotary grill Chefa za 2019. godinu. Prijavljenim ekipama zaista neće biti lako jer će o tituli najbolje odlučivati žiri iskusnih nepaca – urednik, gastroinfluencer, bloger, novinar i pivoljubac Domagoj Jakopović Ribafish te Darko Kontin, foodbloger i autor poznate web kuharice.

Osim događanja za odrasle i sve one koji se bolje snalaze u konzumaciji pripremljenog roštilja, pripremili smo i zanimljiv program zabave za najmlađe te brojna druga iznenađenja. U slučaju kiše, selimo se u jednako atraktivan prostor lugarnice s kaljevom peći koju ćemo, po potrebi upaliti.

Do sada smo uz vašu pomoć i s velikim srcem prikupljali sredstva za pomoć i opremanje laboratorija pri Referentom centru za pedijatrijsku kardiologiju Klinike za pedijatriju, KBC Rebro. Našim prijateljima u Slavoniji, KUD-u Graničar iz Gunje, vratili smo malo veselja jer smo pomogli u nabavi glazbala koja si izgubili u katastrofalnim poplavama. Redovito pomažemo sesvetskim studentima i djeci Kuće sv. Franje u Vugrovcu, a ovogodišnje druženje na Gorščici odlučili smo usmjeriti upravo njima. Svim prikupljenim sredstvima stipendirat ćemo četiri izvrsna studenta slabijeg imovinskog stanja s područja Sesveta, a ispravan cilj i kvalitetu pokazuje i to što smo upravo za ovaj projekt dobili i maksimalan iznos Distriktne potpore.

Detalji na linku!
https://www.facebook.com/events/2258393867620055/

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.