Hombre i UPS fest: Sve je spremno za festivale piva kućnih pivara u Osijeku i Varaždinu!

Dvorana streljane Pampas u Osijeku i varaždinska Arena, u svibnju i srpnju će biti domaćini velikim festivalima homebrewera!

by Ribafish
0 komentar

Krenimo prvo s Osijekom, kome ni kiša ne može pokvariti savršeno druženje sretnih ljudi ujedinjenih u Panonske pivare. I taman nakon četrdesetak dana kad dođete sebi od kušanja osamdesetak piva kućnih pivara Slavonije i okolice, pripremite se za srpanj i odlazak na isto to, samo u Varaždin!

Ako volite pivo, ali stvarno vrhunsko pivo napravljeno s ljubavlju, žarom i uz puno truda – vjerujem da se vidimo…

Hombre, 27.05.2023., streljana Pampas
Udruga Panonski pivarski sindikat poziva sve zainteresirane na četvrto izdanje homebrew festivala “Hombre”. I ove godine planiramo ugostiti naše prijatelje iz Osijeka i okolice kao i iz cijele Hrvatske te regije (BiH i Srbija). Festival će biti održan u već poznatom mjesecu svibnju, točnije 27.05.2023., s početkom u 16 sati na istom mjestu kao i svih ovih godina, streljana Pampas (Šandora Petöfija 204/a, Osijek).

Kao već etablirani homebrew festival možete očekivati preko 80 vrsta piva raznih stilova koje će, kao i uvijek, istakati sami pivari. Standardno, piva prati vrhunski roštilj (vegani uvijek pokriveni) te vjerojatno najbolja old school glazba koju Osijek nudi.

Hombre: Hedonizam do krajnjih granica na festivalu kućnih pivara u Osijeku

U cijeni ulaznice je uključena limited edition “Hombre 4” čaša, bonovi za 2 jela te konzumacija piva koliko vam želudac dopusti. Ovogodišnji partner oko prodaje ulaznica je Beertija Osijek (uskoro izlazimo i sa svim dodatnim informacijama).
Na samom festivalu bit će ponuđene i “Hombre 4” majice koje će posjetitelji moći kupiti.
https://www.facebook.com/panonskipivari
https://www.facebook.com/events/664313848793355/?active_tab=discussion


UPS fest – festival i natjecanje homebrewera Udruge Pivara Sjever

Evo i odgovora na najbitnija pitanja:
Kada? 8.7.2023. (15:00 – …)
Gdje? Arena Varaždin
Ulaznice? Uskoro!
Napomena: Broj ulaznica je ograničen! Kupnjom ulaznice osiguravate neograničenu konzumaciju piva, bon za vrhunski obrok, te za potpuno opuštanje – fantastična glazbena atmosfera. Naravno, uz to, očekuje vas još par događaja na kojima ćete moći pokazati umijeće ispijanja piva.
Klik na event, da ne propustite nove informacije!

https://www.facebook.com/events/600851155435152/?ref=newsfeed

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.