Hedonist Fest 2: Međunarodna manifestacija održat će se 7. i 8. travnja 2023. u Atlas Hotelu u Ugljeviku

Sveprisutan Gabor Večei nakon pauze od devet godina konačno organizira nastavak prvog Hedonist Festa, kako sam naglašava - manifestacije koja promovira uživanje u svim segmentima privatnog i poslovnog života

by Ribafish
0 komentar

Ako volite obilaziti sajmove putovanja, vina, hrane, i općenito hedonizma, svakako ste vidjeli ili upoznali Gabora, gospodina sa šeširom i naramkom prospekata koji kao da je izašao iz serije Vratiće se rode. Gospodin Večei je jedan od onih zanesenjaka, zaljubljenika i radnika koji jednom kad nešto odluči – to i napravi.

Uglavnom, u ovim trenucima čovjek radi projekt svog života i upravo iz tog razloga vas poziva na svoj Hedonist Fest koji će se održati početkom travnja u Bosni i Hercegovini, točnije u Ugljeviku.

Službena objava:
Prvi i u startu internacionalni „Hedonist Fest No1“, održan je 2014. godine u  hotelu „Dunav“ u Sremskim Karlovcima, odmah pokraj Dunava. Osim promotivnog dijela u samom hotelu, organizirano je i više tematskih predavanja u amfiteatru „MPK“ visoke strukovne škole za ugostiteljstvo. U prezentacijama i predavanjima, učestvovala su udruženja, kompanije i pojedinci iz Srbije, Hrvatske, BiH, Belgije, Švicarske, Austrije, Nizozemske i Španjolske…

Hedonist Fest 2 Atlas Hotel Ugljevik 7. i 8. 04. 2023.
Odlučili smo da se Hedonist Fest 2 održi u Ugljeviku u „Atlas“ Hotelu (21 km od Bijeljine prema Tuzli), koji je inače za građane ovog grada kultno mjesto.  Smatramo da je Ugljevik nekako na sredini svih puteva naše regije i pristupačan što se udaljenosti tiče za sve potencijalne učesnike manifestacije. Ugljevik je prelijepo i savršeno čisto turističko mesto, koje posjeduje brojne sadržaje u samom mjestu, ali i bližoj okolini. Sigurni smo da će zbog toga ova manifestacija uspješno povezati poslovne ljude iz šire regije, Europe pa i svijeta.

Osnovna ideja Hedonist Festa 2 je da svim poslovnim ljudima i posjetiocima ponudi jedan sasvim drugačiji vid promocije od onih standardnih sajamskih i drugih  manifestacija na koje smo do sada navikli. Hedonizam nema nikakvih tematskih ograničenja, tako da sudionici (kompanije) na ovoj prestižnoj manifestaciji mogu promovirati svoje proizvode ili usluge iz bilo kog segmenta čovjekovog privatnog ili poslovnog života koji odiše Hedonizmom.

Hedonist Fest 2 nudi potpuno inovativan način promoviranja!
Hotel Atlas u Ugljeviku raspolaže sjajnim poslovnim prostorom. Prostorni sadržaji i program tijekom dva dana održavanja manifestacije:

Štandovi u Atlas Hotelu:
1) promocije kompanija koje su učesnici
2) Spirit & Wine Fest
3) brojna predavanja panelista i predavača
4) kulturno zabavni program
5) ostala događanja…

Otvoreni prostor ispred Atlas Hotela – Pagoda šatori
Ovaj prostor nudi sjajnu mogućnost za promoviranje udruženja, proizvođača opreme za proizvodnju hrane i pića, staklene, kartonske i papirne galanterije, auto kuća ili kompanija koje u svojoj ponudi imaju: kamperska vozila, modularne objekte i kamp kuće za potrebe smještajnih kapaciteta u turizmu, sve tipove vozila i proizvoda za podizanje adrenalina: motori, bicikli, jahte, čamci, kanui, kamp oprema, oprema za paragliding…

Na prostoru ispred Hotela najavljujemo prvo potpuno inovativno i izuzetno atraktivno događanje:
1. Hedonist Cooking Show (priprema tradicionalnih gastronomskih recepata-jela, posnih jela, vegetarijanskih jela, farbanje uskršnjih jaja u vinu…). Očekujemo učešće poznatih Chefova iz BiH, Srbije, Švicarske, Austrije i drugih zemalja.

Atraktivna takmičenja koja će se po prvi put održavati na ovim prostorima:
1. Trka barmena-konobara
1. Trka kuhara
1. Natjecanje sobarica

Tematske promocije i predavanja:
1) Rafting (promocija nacionalnih parkova, organizatora i udruženja rafting kampova, proizvođača opreme za rafting)
2) Glamping (luksuzni kampovi i oprema)
3) Budućnost Etno turizma (perspektive razvoja etno turizma, promocije etno naselja i etno restorana)
4) Hedonisti putnici
5) Promocije turističkih aranžmana u 2023. (turističke agencije, turističke organizacije-zajednice…)
6) promocije uvoznika pića, hrane i ugostiteljske opreme za R.S.-BiH),
7) Špediterske kompanije iz R.S.-BiH)
8) Promocije turističkih i gastro manifestacija (hrana, piće) u 2023. godini)
9) Kakvi su potencijali proizvodnje suvenira
10) turističke ponude panoramskog razgledanja iz zraka (manji turistički avioni, paraglajding, baloni…)
11) Adrenalinski turizam
12) TV produkcije s autorskim emisijama posvećenim turizmu, ugostiteljstvu, suvenirima…
13) Očuvanje kulturne baštine
14) Promocija srednjih i viših strukovnih škola u ugostiteljstvu i turizmu, kao i fakulteta iste tematike
15) Asocijacije i udruženja
16) Predstavljanje carinske službe BiH…


Hotel
Hotel Atlas Ugljevik nudi komforan smještaj u 45 smještajnih jedinica, kapaciteta 100 stalnih ležaja. Posjeduje 14 standardnih soba s francuskim ležajem, 14 standardnih dvokrevetnih soba, 1 standardna VIP soba, 4 komforna studija. U mirnom VIP dijelu hotela nalaze se komforne sobe s pogledom na gradski trg. VIP dio hotela posjeduje: 7 Comfort VIP soba, 2 De lux VIP sobe, 1 superior VIP soba i 2 De lux VIP apartmana.

Parking
Svi učesnici i posjetioci Hedonist Fest 2 imat će na raspolaganju dovoljan broj slobodnih parking mjesta!
Suvremeni restoran i picerija hotela, svojim gostima nudi izuzetno ukusne nacionalne i internacionalne kulinarske specijalitete i pice, a u ponudi je i veliki izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića.

Pozivamo vas na sjajno Hedonističko druženje i uživanje u Atlas Hotelu 7. i 8. 04. 2023.  „Uživajte i pustite druge da uživaju“

Organizacioni odbor „Hedonist Fest No2“
email: hedonistfest@yahoo.com ; Gabor Večei tel: +381 (0) 61/ 21 31 008
email: atlasugljevik@gmail.com ; Danko Mlađenović tel: +387 (0) 66/ 011-996
www.facebook.com/hedonistfest
www.hedonistmagazin.net/category/hedonist-fest/

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.