GastroBranimir delicije: Butik vrhunskog mesa iza utrinskog placa zove na party u petak!

Na pola puta od tržnice prema utrinskom bazenu nalazi se bombončić od lokala koji u sebi krije meso, kobase, pršute, sireve, paštete i još koješta fantastičnog sa svih strana svijeta, a u petak vas zove na party Okusi Španjolske u Novom Zagrebu!!

by Ribafish
0 komentar

Branimir je mladić u najboljim godinama koji je svoj smisao pronašao u distribuciji mesa, mesnih proizvoda i svime što ide uz to. Mjesto pod suncem za španjolske, japanske, slovenske i ine delicije našao je u Utrini, u Balotinom prilazu na broju četiri, a kako su delicije ipak malo skuplje i puno kvalitetnije od onog što najčešće jedemo, tako Branimir, GastroBranimir, svaki mjesec napravi mali party gdje nudi pridošlima ono što ima i tako ih navuče.

Mene je navukao odavno!


Prema tome, ako volite meso, znate gdje ste ovaj petak! Vidimo se…

Službena objava:
U petak 28.10. s početkom u 12 sati pa do 19 sati na poznatoj nam lokaciji održava se degustacija proizvoda pod kodnim imenom “Okusi Španjolske u Novom Zagrebu”.
Događaj je koncipiran tako da se dijeli na tri jednake prezentacije od po sat i pol u kojima ćemo u nekoliko sljedova ponuditi španjolska jela s proizvodima koje možete pronaći kod nas. Tako da ekipa koja ne stigne na početak ne ostane zakinuta ni za jedan ponuđeni okus.
Gost našeg eventa je Vulcanus Grill, a na grillu ordinira chef Martino Zanelli Kovačić.
Prema našem starom običaju, iće provajdamo mi, a piće si kupite sami. Dovoljne količine vina i piva se hlade.

GastroBranimir delicije
Balotin prilaz 4, Zagreb, Croatia
091 726 3626
gastro.branimir@gmail.com
https://www.gastro-branimir.com
https://www.facebook.com/GastroBranimir

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.