Dugi Rat zove na More & Beer – Craft Festival: Nitko neće ostati gladan ni žedan!

Prvog vikenda kolovoza u Dugom ratu se održava More & Beer - Craft Festival 4. i 5. kolovoza!

by Ribafish
0 komentar

Vrhunska craft piva točit će se u srcu sezone u Dugom Ratu, a ovoga se puta predstavlja pet lokalnih craft pivovara, i to abecednim redom: Barilo iz Dugog Rata, Familia iz Kaštela, Mandrill iz Splita, Pivovara pivnica Prostor i Tap B iz Splita. Nakon što je prošlogodišnji festival ostvario velik uspjeh i privukao oko četiri tisuće posjetitelja, organizatori su odlučili ponoviti priču, pa će tako 4. i 5. kolovoza domaći i strani gosti imati priliku uživati u vrhunskoj gastronomskoj ponudi uz domaća craft piva.

U organizaciji ovog festivala sudjeluju Udruga Dalmatinskih Pivara, Pivovara Barilo, Splitsko-dalmatinska županija, Turistička zajednica i Općina Dugog Rata. Osnivač splitske pivovare TapB, Hrvoje Paštar, rekao je da će se tijekom festivala točiti više od 12 vrsta različitih stilova piva. Voditelj programa druge večeri je Domagoj Jakopović Ribafish. Posjetitelje očekuju pivske nagradne igre, a u zabavnom dijelu programa u petak vrhunska glazba i ples uz Vox Box i DJ Vjeko Linksonix, koji će okupljenu ekipu rasplesati tijekom obje večeri. Drugu večer publiku zabaviti i ‘Mjesni odbor’ – šoltanski reggae sastav.

Kao i prošle godine, za spizu je zadužen Barbarossa Barbecue, a ponuda je proširena i na pizza corner u kojem će se nalaziti Pizzeria Antula, Mirakul pizza, Local bar&kitchen te više vrste palačinki. Važno je napomenuti da se ulazak se ne naplaćuje i da je sve spremno za uživanje u dvije večeri pravog hedonizma.

Link za detalje!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.