Čišćenje ninskog podmorja i priobalja povodom Svjetskog dana voda

Povodom svjetskog dana voda u subotu, 23. ožujka 2024. organizira se eko akcija čišćenja podmorja i priobalja od strane Turističke zajednice grada Nina, a u suradnji s Ronilačkim klubom Sveti Roko iz Bibinja, Ekološkom udrugom Nin Eden i poduzećem Komunalac Nin

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Ekološka akcija čišćenja ninskog podmorja i priobalja za cilj ima doprinijeti očuvanju bioraznolikosti i ciljanih staništa i vrsta, s naglaskom na zaštićene vrste, kako bi se za buduće generacije očuvao ekosustav i zaštićena područja ekološke mreže Ninskog zaljeva. Pozivamo sve vas, volontere velikog srca, da nam se pridružite u akciji čišćenja našeg grada. U akciji će sudjelovati Ronilački klub Sveti Roko iz Bibinja, a vaša uloga bi bila podrška na kopnu i u plazuljama.

Mjesto okupljanja bit će u 09:00 h u subotu, 23. ožujka 2024. ispred kipa kneza Branimira. Ponesite prigodna pomagala za čišćenje (grabljice, kariolu i sl.), a možete sudjelovati i s kaićem. Mi ćemo vam osigurati rukavice i vreće za prikupljanje otpada. Iz mora će se izvaditi između ostalog nanosi iz posljednje poplave koja je prije nekoliko dana bila na području Nina. Nin je naš ponos, naša baština i naš dom. No, kako bismo očuvali ljepotu našeg grada, potrebna nam je vaša pomoć!

Svi zainteresirani mogu se javiti na broj 023/264-280 ili na e-mail: info@nin.hr

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.