Chef’s Stage: Rezervirajte svoje mjesto na događaju godine u Šibeniku 16. i 17. ožujka 2020.!

by Ribafish
0 komentar

Najvažniji kongres gastronomije i ugostiteljstva na ovim prostorima i ove godine dovodi neke od najboljih svjetskih chefova, prema tome, znate gdje ste i što radite sredinom ovog ožujka!

Službena objava:

Ulaznice za treći po redu Chefs’ Stage koji okuplja poznata imena svjetske gastronomije su puštene u prodaju, a svi gastro profesionalci i zaljubljenici ih već danas mogu kupiti na web stranici Chefs’ Stagea. Ovogodišnje izdanje međunarodnog kongresa gastronomije i ugostiteljstva, Chefs’ Stage, održat će se u Šibeniku 16. i 17. ožujka 2020.

Posjetitelje očekuju dva dana kongresa u Konvencijskom centru hotela Ivan Amadria Park. Tu su i četiri izvrsna masterclassa, po dva dnevno, od kojih jedan na tvrđavi Barone, a drugi na tvrđavi Sv. Nikole. Posjetitelji imaju izbor od čak šest gala večera, tri po danu, od kojih se jedna održava u restoranu Pelegrini, druga u šibenskoj Gradskoj vijećnici, a treća u atriju Muzeja grada Šibenika.

Ulaznica General Admission obuhvaća program u Konvencijskom centru hotela Ivan za oba dana, svečano otvorenje kongresa, Grand Tasting Lunch, pristup market placu malih proizvođača i partnera kao i pristup svim radionicama, workshopovima i aktivnostima u Amadria Parku. Ulaznice za masterclassove i gala večere dodatno se kupuju na web stranici Chefs’ Stagea.

Šibenske će vedute na dva dana postati gastronomska pozornica za velika svjetska imena i brojne hrvatske i regionalne profesionalce u ugostiteljstvu i turizmu. Prenosit će se vrsna znanja i raspravljati o važnim temama iz gastronomije i ugostiteljstva, osnaživat će se veze između malih proizvođača, dobavljača i restorana, sklapati poslovne suradnje i prijateljstva. Tema kongresa – Tradicija.

Ovogodišnji Chefs’ Stage ugostit će brojne svjetski poznate chefove između kojih su Mađar Ádám Mészáros, francuska chefica Adeline Grattard, rumunjski chef, food blogger i pisac Adrian Hadean, Soenil Bahadoer iz Nizozemske, Amerikanac Brad Kilgore, talijanski chef Angelo Sabatelli, Francuz kolumbijskih korijena Santiago Torrijos, indijski slastičar Vinesh Johny te japanska chefica s napuljskom adresom Sakai Fumiko. Pratite Chefs’ Stage na Facebooku i Instagramu i među prvima saznajte koja još velika svjetska imena dolaze na treće izdanje kongresa.

San s planom

Kada je pokretao ovaj kongres, chef Rudolf Štefan je imao san da Chefs’ Stage postane relevantna gastronomska pozornica kojoj je glavna tema regionalna gastronomija, a glavni cilj pokazati da je itekako vrijedna svjetske pažnje. Drugi cilj mu je bio osnovati zakladu Budi Foodie koja će brinuti o prepoznavanju i edukaciji mladih talenata u gastronomiji i ugostiteljstvu te njihovo daljnje školovanje. Treći cilj bio je okupljati sve sudionike regionalne ugostiteljske scene: chefove, restoratere, hotelijere, profesionalce u industriji, proizvođače, dobavljače, goste, novinare i među njima stvarati prijateljsku atmosferu i suradnju.

Chefs’ Stage je u kratkom roku uspio ostvariti sva tri cilja i pozicionirati se kao vodeći gastronomski kongres u Hrvatskoj i regiji koji dovodi svjetske gastro lidere u svojim područjima, uspješno okuplja brojne profesionalce u ugostiteljstvu, turizmu i povezanim industrijama te promiče izvrsnost među mladim generacijama ovih profesija. Svoje ulaznice za treći Chefs’ Stage i vrhunska dodatna gastronomska iskustva masterclassova i gala večera nabavite na web stranici Chefs’ Stagea.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.