Čak 39 ekipa u natjecanju za najbolji gulaš Kamačnika!

Manifestacija „Super dani vani“ koja se u izletištu Kamačnik održava od 08. - 11. lipnja 2023. g. započela je tradicionalnim natjecanjem u spravljanju lovačkog kotlića

by Ribafish
0 komentar

Na natjecanju u prekrasnom Kamačniku sudjelovao je velik broj natjecateljskih ekipa. Njih čak 39 odmjeravalo je „kuhače“ u natjecanju za najbolji gulaš. Stručna komisija na čelu s poznatim televizijskim kuharom Tomislavom Špičekom, novinarom i blogerom Domagojem Jakopovićem Ribafishem te pomagačima Dušankom Musulin i Radom Rajnovićem nije imala nimalo lak zadatak odlučiti tko je skuhao najbolji kotlić.

Na kratko nas je prekinula kiša, pa ugrijalo sunce, pa su neki počeli prerano slaviti, pa smo morali uzeti stanku… Uglavnom, divan i dug dan, ponovilo se, nadamo se da smo bili pravedni ocjenjivači…

Pobjedu je zasluženo odnijela ekipa obrta Mužević iz Vrbovskog koja je uz pehar i priznanje osvojila i pečenog odojka, drugo mjesto osvojila je ekipa Gljivarskog društva „Grljak“ iz Liča osvojivši pehar, priznanje i pršut dok je treće mjesto pripalo ekipi Dragecove družine, Bukovlja i Duge Rese koja je osvojila pehar, priznanje i košaru s goranskim proizvodima.

Nagrada za najmnogobrojniju ekipu pripala je ekipi Manšpeda. Sve nazočne pozdravio je gradonačelnik Dražen Mufić zahvalivši se svima na velikom odazivu te svima zaželio ugodan boravak u Vrbovskom i izletištu Kamačnik. Manifestaciju su kao i prošle godine zajedno organizirali Grad Vrbovsko i tvrtka Jarun ideja. Trideset i devet žlica kasnije mogu samo pohvaliti ekipe i organizatore i s guštom vas sve pozvati na natjecanje sljedeće godine!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.