„After Work“ vinsko druženje u Vintesi dovodi uzbudljive slovenske vinare iz vinarije Vertus

by Ribafish
0 komentar

Predivna priča o prijateljstvu i ljubavi prema vinu  sljedeći četvrtak, 24.06., stiže u vinoteku Vintesa na čijoj terasi će se, u sklopu „After Work“ druženja od 18h do 20h, degustirati vina ugledne slovenske vinarije VERUS VINOGRADI.

Službena objava:

Prije 15-ak godina tri prijatelja i zaljubljenika u vino, Danilo, Božidar i Rajko odlučili su godine iskustva i znanja pretočiti u vina koja će ispričati istinitu priču o terroiru, sorti, berbi i, na kraju krajeva, njima samima. Nazvali su ih VERUS vina što na latinskom znači istinit, stvaran, pravi…

Iskrenost i moderan pristup dali su vina koja su vrlo karakterna i ekstraktna, a pri tom su osvježavajuća i imaju niske alkohole. Mnogi će se složiti da se radi o kombinaciji koju i nije baš jednostavno postići. Ugledna vinska kritičarka Jancis Robinson velika je ljubiteljica ovih vina, a na njezinom portalu stoji najbolja moguća preporuka za Verusov Sauvignon: „Damn delicious!“, što bi bilo nešto u stilu: „Senzacionalan!“

I u popularnoj Hiši Franko toče se vina iz VERUS vinogr

 

ada. Na degustaciju su dobrodošli svi koji žele isprobati vrhunska vina i saznati nešto više o poznatom vinorodnom području Jeruzalem-Ormož.

S ulaznicom po cijeni od 80,00 kn sve etikete nove berbe moći će se kušati u Vintesi, a vinari  će ih i osobno predstaviti: Sauvignon 2020, Sivi pinot 2020, Rajnski rizling 2020, Šipon 2020, Chardonnay 2020 i Pinot crni 2019. Također, tijekom degustacije trajat će poseban popust na kupnju vina što je odlična prilika za popuniti ljetne zalihe ovim vrhunskim buteljkama po AKCIJSKIM CIJENAMA.

Više informacija o događanju možete pratiti na linku: OVDJE.

 

VERUS VINA U VINTESI
Četvrtak, 24.06. od 18h do 20h
Ulaznica: 80,00 hrk
Link na Facebook Event

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.