5 VIP evenata u 5 vrhunskih enogastronomskih regija i destinacija

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca Wine EnoGASTRO VIP Eventi, bit će organizirana i šestu godinu zaredom!

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Tradicija se nastavlja i ovaj bogati enogastronomski događaji koji imaju svoju autentičnost i posebnost u 2022. godini bit će organiziran u 5 vrhunskih enogastronomskih destinacija.

Organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato sa svojim vrhunskim govornicima već šestu godinu ovu lijepu priču „prepričava” diljem Hrvatske i do sada su „ispričali” tj. organizirali 22 vrlo lijepa eventa u raznim destinacijama kao što su Rijeka, Split, Poreč, Zadar, Vodice, Brtonigla, Zagreb, Šibenik, Makarska, Opatija i Novalja.

Ove 2022.godine termini, gradovi i hoteli domaćini su:

  • Zadar Falkensteiner Hotel & Spa Iadera ***** ožujak 2022.g.
  • Split Safir Hotel Amphora **** ožujak 2022.g.
  • Zagreb Hotel The Westin Zagreb ***** ožujak 2022.g.
  • Rijeka Hotel Bonavia Plava Laguna **** ožujak 2022.g.
  • Novigrad Marina & Hotel Nautica **** ožujak 2022.g.

Destinacije, hoteli, termini, govornici, programi kao i partneri izlagači su izvrsni i očekuje se jako dobar odaziv gostiju i HoReCa uzvanika. Iznimno kvalitetan edukativni program bit će obogaćen vrlo posebnim edukacijskim gastronomskim prezentacijama raznih lokalnih specijaliteta a ove godine na eventima bit će puno i novih radionica.

Velik naglasak je na Hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalnih enogastronomija kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma. Posebnost događaja je i ta da su organizator i tim agencije Ricerca Mercato u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima svojim gostima omogućili sve besplatnood besplatnog ulaza, besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova), besplatne razne radionice i edukacije te besplatno sudjelovanje u Cooking showu.

Glavni ciljevi eventa su EDUKACIJA HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke i proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.

Potporu projektima obećali su nam i ove godine Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora. Eventi imaju i humanitarnu notu tako da će biti organiziran i humanitarni Cooking Show.

Od samoga početka vrlo velik je interes za eventima i partnera i uzvanika/gostiju te iz godine u godinu dodatno raste. Organizator će kao i do sada prvo ponuditi dosadašnje partnere, a svi potenijalno zainteresirani partneri i izlagači koji žele biti dio ovih lijepih evenata mogu se obratiti s iskazanim interesom i upitom direktno na email: info@dantes.biz

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.