WINE ENOGASTRO VIP EVENT: Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

Nakon dva uspješna eventa koji su se održali prošlog tjedna u Zadru i Splitu, u zagrebačkom hotelu Westin, 24. ožujka priprema se i treći na kojem će se posjetiteljima predstaviti mnogobrojni proizvođači hrane i vinari, a održat će se i mnogobrojne zanimljive radionice.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Wine EnoGASTRO Vip Event u zagrebačkom Hotelu Westin počinje u 14 sati, pa će se nakon pića dobrodošlice posjetitelji moći družiti s izlagačima i kušati njihove proizvode, a radionice će se održati u popodnevnim satima.


U 15 sati niz radionica otvara veliki vinski virtuoz Rade Bobanović koji će posjetiteljima predočiti ekološku izvrsnost Zadarskih vinara.
U 15.30 sati, Josip Ukalović, vlasnik marketinške agencije Adductus posjetitelje će uvesti u svijet digitalnog marketinga i ispričati koliko je on bitan u turizmu.
U 15.45 sati, nakon priče o digitalnom marketingu, vinska conossieurka Manuela Maras i novinarka Sunčana Barušić ispričat će publici koliko je, naročito za male vinare i OPG-ove bitan marketing i u tiskanom obliku te kako odabrati najbolji model u medijima.
U 16 sati, publiku će ruku pod ruku s vinima Prelac voditi velika vinska dama Mira Šemić te dočarati divote koje nudi ova momjanska vinarija.


Fina vina i dobra hrana još su bolji kada ih se kuša u društvu vinara i proizvođača, pa će gosti Eventa sat vremena pauze sigurno iskoristiti za dodatno upoznavanje, razgovore te sklapanje poznanstava i poslova.
U 17.30 sati na redu je radionica jednog od najboljih mladih F&B managera Davida Hrkača koji će publici ispričati kako unaprijediti odjel hrane i pića.
U 18 sati, sommelier WSET 3, Jure Andrijašević predočit će publici sve puteve i stranputice modernog Gina.
U 18.30 sati, posljednju vrlo kvalitetnu i zanimljivu radionicu pod nazivom „Preduvjet za razvoj turizma, povećanje posjećenosti u ugostiteljstvu te povećanje profita“ vodit će sommelier i ugostitelj Mario Meštrović
U 19.30 sati se zatvara izlagački prostor.


Organizator događaja je Dantes sa svojim timom agencije Ricerca Mercato, s partnerima: Hrvatska turistička zajednica, Grad Zagreb i Turistička zajednica grada Zagreba, Zagrebačka županija i Turistička zajednica Zagrebačke županije, Hrvatska gospodarska komora ŽK Zagreb i Maistra hotel WESTIN i pokroviteljima: Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.