Vino&Kino predstavlja: Leonard Cohen dinner

by Ribafish
0 komentar
Leonard Cohen dinner

Sjajna Jelena Bulum i dalje spaja žanrove, od kojih se jedan uvijek pije, a drugi sluša ili gleda. Ovoga je puta na redu veliki Leonard Cohen, a o svemu više pročitajte u službenoj objavi!

HEY, THAT’S NO WAY TO SAY GOODBYE…

bit ćeš s nama veliki čovječe, ne brini… imamo za tebe vrhunska vina!!!
Bolje od ijedne meditacije, bolje od ijedne terapije: večer posvećena Leonardu Cohenu i vrhunska prirodna / natur / bio / organska/ iskrena / živa vina.

Treba li još nešto reći?? Ajde reći ćemo!

Degustacija 5 sljedova vina s pet zalogaja sljubljenih prema vinima i 5 filmskih/koncertnih isječaka s glazbom za koju jedan život nije dovoljan. O Leonardu Cohenu pričat će nam čovjek koji ga obožava i koji o njemu puno zna.
Večer iskrenih emocija i večer iskrenih vina.

Njihova vina dolaze iz Slovenskog primorja. Poznate sorte istarska malvazija i refošk, ali odnjegovane na drugačiji način, u različitoj kulturi, s različitih terroira. Njihova vina toče se u najboljim restoranima u Sloveniji i Italiji, a u Hrvatskoj??? U Hrvatskoj ćemo ih za početak kušati kod nas na Vino & L. Cohen. Nemojte ovo propustiti!!!

Leonard Cohen dinner

O VINIMA…
Iz Izole nam stiže slovenska vinska kuća „ZARO VINA“ na čijem obiteljskom grbu stoji godina 1348 . S položaja koji su još iz doba Mletačke Republike smatrani najboljima za uzgoj vinove loze (terasasti položaji zaleđa Izole) dolaze nam vina koja će zadovoljiti i najnezadovoljnija nepca. *

Druga vinska kuća dolazi nam iz Kopra. ROJAC VINO. #naturallygoodwines moto je ove boutique vinarije iz slovenske Istre. Uroš koji je u vinogradu naslijedio oca Bruna vjeruje kako vinu treba dopustiti da ispriča svoju vlastitu priču bez ikakvih intervencija sa strane (kvasci, aditiva i ostala čuda..) Vjerujte, ovu priču želite kušati!

O COHENU…
Gospodin i neutješni čarobnjak riječi. Čovjek koji nam je cijeli život skromno donosio prekrasnu glazbu koja nikada nikoga nije ostavila ravnodušnim.
Kroz njegove probrane koncerte, albume i filmove (npr. Breaking the Waves ili Natural Born Killers) vodi nas, kao i obično kad je glazba u pitanju, naš KORNELIJE HEĆIMOVIĆ. Točne nazive vina i redoslijed hrane objavljujemo uskoro…

Cijena – 220,00 kn po osobi. Uključuje konzumaciju vina, hrane, mjesto za stolom i prateći glazbeni i video program.
Informacije i rezervacije molimo na mail: jelena@winetimeexperience.com ili tel. 091 566 1843.

https://www.facebook.com/events/496752084560149/

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.