Valfresco: Mini nagradnjača za sve čitatelje iz Istre i Kvarnera!

PN Valamarov Ježevac Premium Camping Resort na rubu Grada Krka nekoliko nam je dana bio savršeno odmorište i utočište. Za sve goste Valamarovih kampova i općenito stanovnika Istre i Kvarnera, odnedavno postoji i dostava namirnica i gotovih jela po imenu Valfresco, pa vas tim povodom ovaj tjedan nagrađujemo njihovim proizvodima!

by Ribafish
0 komentar

Majko, majko stara, šalji me u Valamara!
Valfresco je za one koji nisu znali web trgovina koja dostavlja i gotova domaća jela pripremljena prema tradicionalnim receptima. U pripremi koriste proizvode lokalnih OPG-ova, a jako im je bitno podržavati domaću proizvodnju.

Valfresco je odlično rješenje za sve koji ne stižu, ne vole ili ne žele trošiti vrijeme na kuhanje, a važno im je jesti domaću i raznovrsnu hranu. Najčešće je spas zauzetim roditeljima kojima je doista važno što jedu i oni i njihova djeca, svježe spremljeni i gotovi obroci koje možete naručiti odmah.

Valfresco je najjednostavnije rješenje za obiteljski obrok u kampu, ali i za naručiti u vlastiti dom na području Istre i Primorsko-goranske županije, a sada i vi imate odličnu priliku isprobati jela iz Valfresco kužine.

Uglavnom, uza sve to Valfresco ima i odličnu ponudu za Uskrs! Ne propustite uhvatiti 15% popusta na cijeli iznos vaše virtualne košarice uz promo kod 15NASVE i uljepšajte si blagdane. No, ono što vas najviše zanima, voucher za kupovinu u iznosu od 500 kn osvojit će netko tko živi na toj lokaciji i objasni mi zašto u pet dana hodanja nisam našao šparoge u tri općine od Krka do Rovinja! uvjet je naravno, da zaprate Valfresco Direkt stranicu na Instagramu.

Nagradnjača kreće danas i traje tri dana, pobjednike proglašavamo u subotu na instagram profilu @ribafish13!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.