Urban design: Sve što ste trebali za moderno ugostiteljstvo na jednom mjestu!

Specijalizirana trgovina Urban design nalazi se na dvije lokacije u Zagrebu i Splitu i nudi apsolutno sve od posuđa do pribora za jelo te odjeće i obuće za rad u amaterskim i profi restoranima!

by Ribafish
0 komentar

Priznajte da vas opere susramlje kada gostima izvadite beštek i tanjure i shvatite da ste neki dan potrgali četvrti isti tanjur i da vam stol izgleda kao u cvjećarnici iz Alana Forda. Evo, prvi dižem ruku i gledam u pod, o čašama ne želim ni govoriti, no zato u Zagrebu i Splitu, a bogami i na webu postoji Urban design, mjesto gdje u svakom trenutku možete kompletirati svoju kućnu, restoransku i hotelsku kuhinju.

Pitali smo Marka otkud oni u tom poslu, kako to da se nalaze baš na Velesajmu i što nam sve lijepoga nude…

Pa Marko, što je Urban design i kako i kada je nastao?

Urban design je nastao 2021 u Splitu, kako je rasla kvaliteta i vrsta gastronomske kulture i ponude u Hrvatskoj tako je trebalo pratiti taj trend s posuđem, priborom za jelo, čašama i svime što ide uz to. Posluživanje dobre hrane i pića zahtjeva da ono bude servirano na lijepom i kvalitetnom tanjuru odnosno čaši. Naš prvi Show room je otvoren u Splitu i nalazi se u ul. 141. Brigade Hrvatske Vojske. Nakon dvije godine bilo je vrijeme da se otvori i Zagreb na Zagrebačkom Velesajmu, Av. Dubrovnik 15 u paviljonu 14, koji dijelimo sa Gastrostilom i Barology Studiom.

Što sve točno radite?

Prodaja i savjetovanje oko kompletnog inventara koji treba svakome tko ima ili želi imati ugostiteljski objekt bilo koje vrste. I to ne po nešto za svakoga, nego sve za svakoga. Nije sve u tanjuru, čaši i priboru za jelo. Osoblje treba biti u lijepoj i kvalitetnoj odjeći i obuči, detalji interijera su isto jako bitni za što potpuniji doživljaj, pogotovo ako pucaš visoko.

Kome su namijenjeni vaši, odnosno proizvodi koje zastupate?

Prvenstveno smo orijentirani na visoko kategorizirane restorane , hotele, barove upravo zbog inovativnog programa, ali jednako tako jako dobro pokrivamo s asortimanom sve vrste objekata od bistroa, obiteljskih restorana, kafića…

U koje sve segmente zalazite, HoReCu, kuhinje, fine dining, čak i bistronomiju?

Pokrivamo sve segmente od Fine dininga, Bistronomije, Barova, standardnog i low budget programa.

Koja je vaša filozofija i po čemu ste bolji od konkurencije?

Ne možemo reći da li smo bolji ili ne, to je na klijentima da odluče, ali svakako smo drugačiji. Naša filozofija je ponuditi nešto što prije nisu vidjeli ili što su vidjeli a nisu mogli nabaviti.

Ekskluzivni smo zastupnici nekoliko respektabilnih stranih tvornica za područje Hrvatske i šire. Izdvojio bi 100% CHEF I 100% BARMEN brendove španjolske tvrtke Coocina sin limited. To je trenutno jedan od najinovativnijih proizvođača aparata i posuđa za modernu gastronomiju Chef works, Bragard I le nouveau chef u segmentu radne odjeće.

Što imate, a da nema nitko drugi?

Sve hahah, trudimo se biti drugačiji, biramo brendove koje nemaju drugi dobavljači, a da su u skladu s modernom gastronomijom. Obilazimo sve sajmove po Europi i uvijek donesemo nešto novo, moderno i neviđeno.

Priča se o vašim eventima, što sve tu pokrivate?

Što se tiče evenata tu je Still Event, jedinstveni hibridni prostor za sve vrste događanja. Dijelimo showroom sa Gastrostilom koji se bavi opremanjem profi kuhinja. Za vrijeme školske godine se održavaju tečajevi iz barologije koju pokriva Barology Studio. Pohađaju ih i školarci i ljudi u privatnom aranžmanu.

Generalna ideja je da se u paviljonu razvije gastro centar za sve, od masterclassova, prezentacija, workshopova, tematskih edukacija. Dovođenje osoba iz gastro kulture iz Hrvatske i svijeta, sljubljivanje gastronomije i hedonizma.

Navodno čak i posuđujete artikle za evente?

Moguće je posuditi dio asortimana koji imamo za probu ili foto session našim klijentima, da prije nego što naruče robu probaju servirati ono što nude da vide da li im odgovara.

Gdje i kako se mogu nabaviti vaši proizvodi?

Naši proizvodi mogu se jednostavno naručiti u našim poslovnicama ili putem emaila, ali je uvijek bolje doći u naš Show room gdje se fizički sve može vidjeti i opipati kako bi se dobio potpuni osjećaj proizvoda i opipom, a i sam znaš da se nekad boje na papiru ne ispadnu baš najtočnije.

 

https://www.urbandesign.hr/

orderurbandesign@gmail.com

urbandesign.zagreb@gmail.com

Za više detalja možete ih kontaktirati i putem mobitela:

Show room Split:             092 306 9642

Show room Zagreb:         099 545 0411 / 091 608 4494

 

 

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.