U restoranu Dubravkin put održao se prvi ovogodišnji Press event udruge restorana JRE-Hrvatska!

Jutarnje druženje u restoranu Dubravkin put bilo je prožeto proizvodima malih proizvođača i partnera udruge JRE-Hrvatska, dok su se JRE chefovi pobrinuli i kreirali zalogaje pripremljene od namirnica partnera

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Press event, udruga JRE-Hrvatska već se tradicionalno održava početkom godine, svaki put na novoj lokaciji, odnosno u JRE restoranu koji je domaćin eventa. Službeno je predstavljeno novo izdanje vodiča JRE-Hrvatska, koje možete naći u svim JRE-HR restoranima ili online na službenoj stranici udruge https://www.jre.eu. Vodič je kreiran kao gastronomska karta, koju imate prilikom putovanje te istražujete sve o restoranima koji se nalaze u vašoj blizini. Domaćin je ovoga puta bio zagrebački Dubravkin put.

Posjećujući JRE restorane možete sudjelovati i u nagradnoj igri te osvojiti gastronomsko iskustvo za dvoje u jednom od 15 JRE-HR restorana. iše o nagradnoj igri saznajte njihovoj web stranici ili u vodiču! Velika vijest udruge JRE je da od ove godine imaju 15 restorana članova, a dva su nova restorana upravo ušla u udrugu: oba dolaze s otoka Brača, a oni su: Konoba Kala i Lemongarden!

Udruga je najavila i niz projekata a tijekom godine organiziraju više od 20 projekata i master classova. Tijekom godina razvili su i svoja tri proizvoda s partnerima udruge, a to su: JRE Chiavalon maslinovo ulje, JRE Malvazija Kozlović te JRE Old pilots vodka.

Na sjajnom druženju bila je velika čast razgovarati s velikim chefovima i hrvatskim proizvođačima vrhunskih proizvoda poput Baraka vina, Taman čokolada, Karlić tartufa, suhomesnatih proizvoda Sinova ravnice… Vidimo se uskoro!

 

Popis restorana koji su članovi udruge JRE-Hrvatska u 2024. godini:
1. DUBRAVKIN PUT
2. KORAK
3. MONTE
4. SAN ROCCO
5. BADI
6. NAVIS
7. ZIJAVICA
8. PLAVI PODRUM
9. BOŠKINAC
10. FOŠA
11. KONOBA PELEGRINI
12. KONOBA BOBA
13. LEMONGARDEN
14. KONOBA KALA
15. LEŠIĆ DIMITRI

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.