Teorija haltera

by Ribafish
0 komentar

Slažete li se s ovom zanimljivom teorijom?

Dakle, većina mužjaka je doživjela da ih njihova djevojka za valentinovo, godišnjicu, pomirbu ili rođendan dočeka u halterima. Na stranu sad što su halteri potpuno debilan izum u rangu s kravatom, zavjesama i đumbirom u prahu i što ih obično pokidaš s nesretnice istog trena kad shvatiš da ti želi dat, jedna stvar ipak ostaje u zraku:

Žena s kojom si barem jednom spavao nikad ne oblači dvaput iste haltere!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

A zašto? Samim time što je obukla nešto komplicirano, neudobno i beskorisno te što njezin spermom vođen partner to uopće nije ni primjetio a kamoli pohvalio – nju tjera na odbacivanje haltera kao takvih, uopće, ili barem u najzabitiju ladicu.

Koristi li ih možda za sljedećeg partnera, to nikad nećemo saznati jer žene ne pričaju među sobom o tako zanimljivim detaljima. Koristi li ih uopće, i opet nećemo saznati jer nema šanse da nam to ikad kaže.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Sve to dovodi do zaključka koji do sad nije pobijen – takozvane Alter-Halter teorije koja glasi:

Na svijetu postoje samo jedni halteri i oni idu od žene do žene poput narodne pjesme!

Aha! Ajde, da vas čujem!


BIG – 18.08.2006. u 12:26 kaže: prviiii!!!!!!!!!!!
ej riba super ti je blog citam ga redovito


pokojni_toza – 18.08.2006. u 12:35 kaže: A bogami, može to stvarno bit! S koljena na koljeno, tj, s guzice na guzicu! 🙂 uzdravlje


jonsnow – 18.08.2006. u 12:52 kaže: Vidiš, vidiš, moglo bi u toj teoriji i biti nečega…


bussy mama – 18.08.2006. u 13:09 kaže: Čuj to ti je jedna velika globalna feministička zavjera, stvorena još u 2 svj. ratu (onda su se nosile lažne čarape-flomaster u ruke-crta po nozi) kada žene nisu imale novca za takve drangulije. Tako su sve žene iz susjedstva zajedničkim snagama kupile jedne haltere i koristile po potrebi, zavjera se održala jer je to dobar ispit vjernosti. Znači ako je nečiji muž već vidio dotične haltere (zbunjena faca ga odaje) žena zna da je bio sa susjedom.
Daklem, dečki halteri su samo na posudbu i prelaze s guze na guzu, a vama jedino preostaje da nabacite pokeraške face (već ste vidjeli te haltere na nečijoj keksi guzi al nemojte se pokušavati sjetiti) i izbacite “mazo kako si mi sexi”
Pozdrav.


todorić – 18.08.2006. u 13:41 kaže: Ajmo mi onda koristiti ISTI kurton


http://www.saveviktor.com – 18.08.2006. u 14:00 kaže: SPASIMO VIKTORA!


cukidog – 18.08.2006. u 14:08 kaže: Kad malo bolje razmislim, samo jednom je ženska obukla korzet za mene.. Mala solo doma, plavuša i ono najvažnije – korzet je bio crne boje jer mi je ta nekako najnapaljujuća… tipično: hoćeš sok, pivo, kavu? ma neee… Nešto za grickat? ma fakat nee… odmah sam joj dao do znanja da su moji spremnici sa potomstvom puni ko tanker i da jedva čekaju da polete zrakom ko novootkrivena naftna bušotina… za nekih 60 sekundi već smo bili u njezinoj sobi naveliko u akciji… začudilo me to jer sam mislio: jebote sad je obukla korzet, ziher je napunila sobu sa kojekakvim mirisnim (smrdljivim) svijećama joj sad ću prvo morat dva sata lizat, mazit da bi joj ga konačno stavio… ali ne.. mala je totalno preuzela inicijativu, prvo ga par puta prešla jezikom a zatim raskopčala korzet tamo di joj je pica i bacila me na krevet, sama ga stavila u picu a ja jedino što sam morao raditi je čvrsto je držati za guzu sa obadvije ruke… korzet je bio takav da su joj sise bile vani slobodne, samo ih je neka špagica od ispod držala tako da su totalno bile napete i skakutale gore dole a ja bih povremeno im uputio koji liz.. nakon dvadesetak minuta moja jaja su eksplodirala i svršio sam joj po pokrivaču uz njezine lude uzdahe i dodatno drkanje… doma sam vozio polako preko pola grada, bila je noć i nigdje nikog, bio sam toliko iscrpljen da mi se brzine nije dalo mijenjati, ja sam samcat na zelenom valu usred noći a vozim 50 u drugoj… neobično za mene.. ZAKLJUČAK: korzet je iz pakla, napravljen je samo da bi muškarci bili što jadniji u razmišljanju o tome koga ona sada jaši, jednom ti pruže sve a onda te puste da živiš od sjećanja… izbjegavajte korzet, a ako uhvatite takvu, dok ste u akciji dobro zapamtite taj osjećaj.. možda nikad više biti tako neće…


ribafish – 18.08.2006. u 14:43 kaže: mislim da je i zagor imao epizodu: prokletstvo korzeta!


Drndavi munjovozi jodlaju – 18.08.2006. u 15:20 kaže: Pa… Moja bivša ih je onda dugo zaboravljala nekome vratiti…


zero – 18.08.2006. u 15:51 kaže: zanimljiva teorija


Ivanicapeca – 18.08.2006. u 16:53 kaže: Teorija ti ne drži vodu…ak žene ne pričaju o takvim zanimljivim detaljima, kak onda dilaju halter između sebe…vidiš, nehotice si otkrio globalnu zavjeru žena protiv muškaraca, a tajno oružje je halter. Fura li Miha haltić? hm…i onda se pitaš od kud nejebica…tipično muško.
Baj d vej, postoje i muški haltići. Furo ih je moj dida


Grgo B. Goode – 18.08.2006. u 17:23 kaže: uf, naveo si me na razmišljanje! mislim da neću moći spavati večeras!


šljokica – 18.08.2006. u 19:42 kaže: pa što ih frajer ne rastrga, pa se zato ne može 2x pojavit u istima..?


ribica – 18.08.2006. u 20:56 kaže: haha.. i ja sam fish 🙂 pozZzZZ..keep it salt..


meeedooo – 19.08.2006. u 00:30 kaže: ribafish ja zivim pokraj Cacinaca,jesu ti oni stvarni poslali CVARKE?


ribafish – 19.08.2006. u 00:59 kaže: da cvarke… bobika mi je poslao nešto ogromno i fiiiinoooo… Ajmo alkosi!!!!!!!


ane – 19.08.2006. u 15:10 kaže: :))))))))))))))
E, ispljunila sam kavu sad kad sam pročitala Alter-Halter rečenicu! :DDD

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.