Sulejman i ja – Sulejmanija!

by Ribafish
3 komentara

Drsko i beskompromisno reklamiram svoj tekst iz novih novina u kojima radim, pa hop na kioske ako hoćete kompletnu štoriju!


Uploaded with ImageShack.us

Počinje Sulejman. “Gledali ste u prošloj epizodi”, odmah se sjetim Dinastije i fen frizurica seksi bakutanera.

Nažalost, umjesto da iz prvog izloga uberem barem pet turskih ultraljepotica, kao u svakoj meksičkoj sapunici na koju bih izdvojio dvadeset sekundi gledanja (dok u kadar ne bi uletio intrigantni konjušar) – tu je samo neka crvenokosa bucka s tužnim husky okama.

Red Onura, red vezira, i konačno scena u haremu.

Kad tamo, i dalje nigdje komada!?

Neke obične tete kao s maturalca frizerske škole u Ankari, ali gdje je onaj harem o kojem smo čitali u lektiri, raskošan, zlatan, seksualno-senzualan?

Ovo je kao proba folklora umjesto izbora za Miss, totalna izdaja.

Odlazim po novog pivkana i kokice tijekom reklama, lagano mi je jako dosadno i pitam se kako da isfingiram, a da me šefica ne skuži da nisam pogledo do kraja.

Ali savjest je gadna teta, pa se vraćam na naslonjač i počinjem grickati nokte i čupkati obrve, užasnut usporenim tromim kadrovima i nedostatkom ikakve radnje.

Kao da u slow motionu gledam reprizu Nad lipom 35.

Tu su sad i neki nervozni eunusi-stilisti, ljutiti vezir, tata i sin koji se pola epizode samo gledaju, iritantna horor-glazba koja diže tenzije besmisleno kao Drago Ćosić glas…

Druge reklame i promoviranje veličanstvenog nakita, pa jedan jako zgodan brkati frajer (na što sam spao!?), spoj predratnog Darka Domjana i ranog Mile Hrnića te rečenica dana jedne robinje “Koje su tvoje prednosti?” “Jako lijepo sviram ud, Sultanijo…”.

Na kraju dolazi umjetan poljubac prijestolonasljednika i neke sirotice koja nije kandidirala ni za drugu pratilju i ugodan glas odjavljivačice – pratili ste još jednu odličnu (s naglaskom na odličnu!?) epizodu Sulejmana Veličanstvenog, a sada na našoj internet stranici možete odmah pogledati i sljedeću…


Uploaded with ImageShack.us

I ovo bi vam se moglo svidjeti

3 komentara

kača 29 studenoga, 2012 - 11:05

razmim te u potpunosti ako ne i u cijelosti glede glumaca…tak ti niti ja nemrem gledati toga Suljemana, liči mi na žabu, al fakat mi ima oči žabe i to još kad su mu poluotvorene s tupim pogledom nekam tamo, samo čekam kad će biti kre-hoop…kre-kre-hooop…..i nemrem gledat….

Odgovori
Just me 29 studenoga, 2012 - 14:43

Odgledala jednu “po zadatku”. Reklame me svaki put razbudile.

“odgovorno tvrdim da je seks nakon Sulejmana – pusta tlapnja.”
Potpisujem!!!!

Odgovori
meri 11 prosinca, 2012 - 16:45

jao i ti si skužio to sa sviranjem uda???
wtf?? jesi se pitao jel to stvarni turski instrument, molim te?? :-))
prejako! pa ti reci da to nije bila odlična epizoda!

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.