Spektakularan uspjeh hrvatskog brenda Wise Grus 

Nakon samo osam mjeseci prisutnosti na tržištu na policama destilerije Wise Grus već je ukupno šest nagrada, dvostruko zlato u San Franciscu i jedno srebro, nagrada u Zagrebu te dvije nagrade u Frankfurtu. 

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Uz nju su nezamislive proslave, uz nju se obilježavaju važne obljetnice, uz nju se ljubi, ali i suze rone. Ti okusi dugo ostaju u pamćenju, barem tako kažu ljubitelji rakija. Sigurni smo da će ih dugo pamtiti i žiri najprestižnijeg svjetskog natjecanja za žestoka pića San Francisco World Spirits Competition, koji je nedavno dodijelio dvostruko zlato i srebro Wise Grus Lozovači Barrique i Šljivovici.

Ovo se natjecanje smatra najvažnijim u kategoriji žestokih pića, održava se već 23 godine, a kriteriji ocjenjivanja vrlo su visoki.

Sve navedeno ne bi bilo neobično, da se ne radi o malenoj daruvarskoj destileriji, čiji su proizvodi ubrzo nakon ulaska na tržište osvojili dvije zlatne medalje u Frankfurtu za Dunjevaču i Lozovaču, kao i priznanje za najbolju hrvatsku destileriju, koja se predstavila u Frankfurtu. Nakon samo osam mjeseci prisutnosti na tržištu na policama destilerije već je ukupno šest nagrada, dvostruko zlato u San Franciscu i jedno srebro, nagrada u Zagrebu te dvije nagrade u Frankfurtu.

Iako se radi o debitantskoj destileriji, ona je zapravo velikim koracima ušla u visoko društvo. Planova je mnogo, a još nisu niti svjesni važnosti ovih prestižnih nagrada, jer ekipa radi ono što voli. Gdje će im biti kraj tek ćemo vidjeti, no sudeći prema “vatrenom” početku još je mnogo izazova pred njima.

Vjeruju da će njihov uspjeh potaknuti i ostale proizvođače rakije u Hrvatskoj da ulože sve napore kako bi se naše tržište žestokih pića aktiviralo i postalo prepoznatljivo kako u Europi tako i u ostalim svjetskim zemljama.

 

Foto: izvor destilerija Wise Grus

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.