RokOtok i KRiP vas pozivaju na Glazbeni kviz!

by Ribafish
0 komentar

Nedjelje su rezervirane za kviziranje, ali tu su i srijede! Veliko hvala Kriplijama što su odlučili biti dio RokOtoka, kao i svima vama koji to podržavate!

Službena objava:

Naćulite uši, smjestite se pred ekranom i uživajte! U srijedu, 26. svibnja s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo jedno specijalno izdanje našega glazbenog kviza. Pod vodstvom stand up komičara Gorana Vugrineca zaigrat ćemo zabavan, opušten i šarolik kviz posvećen glazbi sastavljen od sedamdesetak pitanja i devet kategorija. U znak podrške odličnom projektu, sav prihod od ulaznica KRiP kviz preusmjerit će udruzi RokOtok koju je pokrenuo Domagoj Jakopović Ribafish. Umjesto plaćanja kotizacije nama, sve ekipe zainteresirane za sudjelovanje ljubazno ćemo zamoliti da uplate donaciju od 50 kuna (ili više, naravno, ako žele) RokOtoku, a nama samo pošalju potvrdu uplate kako bismo mogli poslati sve materijale potrebne za igranje kviza.

Ribafish je svoju udrugu pokrenuo vođen hvalevrijednom i društveno korisnom idejom povezivanja svih nastanjenih hrvatskih otoka. Osim što majstor pliva od otoka do otoka, njegova ekipa i on pričanjem priča, organiziranjem igara u prirodi, držanjem predavanja i radionica te dijeljenjem poklona povezuju djecu diljem Hrvatske i pokazuju da život nakratko udaljen od ekrana mobitela ili laptopa nije samo zdrav, već može biti i prokleto zabavno, nezaboravno iskustvo.

Pravila sudjelovanja na kvizu su jednostavna: svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna (ali možete donirati i više ako želite), guglanje i prepisivanje nisu put do sreće, a za najsretnije ekipe pripremili smo i neke super nagradne pakete. Želite li zaigrati RokOtok/KRiP glazbeni kviz, rezervirajte srijedu navečer za nas, okupite svoju ekipu, pobrinite se da imate stabilnu internetsku vezu i dovoljnu zalihu vina, uplatite donaciju udruzi RokOtok i zatim se prijavite za kviz putem ove prijavnice:

Podaci za uplatu:
Primatelj: Udruga Rokotok
Svrha: DONACIJA
IBAN: HR3224840081135112591
Model: 00 ili 99
Poziv na broj: datum uplate formata dd-mm-gggg
SWIFT: RZBHHR2X

Važna napomena: u opisu plaćanja, molimo vas, napišite samo “donacija”. Nakon što ispunite prijavnicu i (u sklopu iste prijavnice) priložite potvrdu uplate donacije udruzi RokOtok, u roku od 12 sati od nas ćete dobiti potvrdu da ste primljeni zajedno sa svim materijalima potrebnim za igranje kviza (obrazac prvog dijela, obrazac drugog dijela, link na kojem će se emitirati kviz).

Kviz će se emitirati u srijedu u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Okupite ukućane ispred ekrana, pozovite drage prijatelje da vam se pridruže ili se putem neke od aplikacija povežite s Božom zvanim pub kvizom ili kako se već zove vaša uobičajena ekipa za kvizove. Kako god odlučite zaigrati RokOtok/KRiP glazbeni kviz, obećajemo da ćemo vašu srijedu navečer pretvoriti u rapsodiju!

Kratke upute:

1) umjesto plaćanja kotizacije KRiP-u, donirajte 50 kuna udruzi RokOtok

2) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice, u sklopu koje ćete uploadati potvrdu uplate RokOtoku

3) u roku od 12 sati poslat ćemo vam materijale potrebne za igranje kviza

4) povežite se s ekipom ili se okupite pred ekranom malo prije 20:00 u srijedu (26.5.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.