Vinart Grand Tasting vas poziva na ovaj sjajan događaj i predstavlja vinske radionice

by Ribafish
1 komentar

Najavljene su Vinartove radionice, sjajna prilika za sve koji žele znati više o vinu

Najvažniji poslovni vinski događaj, sajam Vinart Grand Tasting će ove godine zbog izvanredne situacije izazvane pandemijom promijeniti model u vinski outlet, odnosno trgovinu sa ponajboljim hrvatskim vinima, a održat će se na otvorenom, 3.6. i 4.6. od 12 do 19 h na sjevernom platou Muzeja Suvremene Umjetnosti.

Samoj manifestaciji kao i prijašnjih godina prethodi dvadesetak edukativnih vinskih radionica koje se održavaju kroz četiri dana. Kroz radionice predstavit će se autohtone hrvatske sorte poput babića, dobričića, pošipa, pušipela i tribidraga, te renomirane vinarije sa svojim novitetima ili raritetima.

Predstavit će se vinarije Pilato, Medea, Katunar, Coletti, Petrač, Tilia Estate, Ipša, Saints Hills, Markus, Weszeli, Grabovac i Kozlović. Početnici će imati priliku naučiti osnove sparivanja vina s President i Sirela sirevima odnosno savladati korisnu vještinu za nadolazeća ljetna druženja na otvorenom.

Za one nešto iskusnije poznati ambasador finih vina svjetske klase, Željko Bročilović Carlos, donosi izbor prestižnih Rieslinga iz najpoznatijih njemačkih regija, a strastveni novinar Igor Luković će pokazati kako kotiraju vina iz naše šire regije u usporedbi s najpoznatijim svjetskim vinskim regijama u radionici pod nazivom David protiv Golijata. Ljubitelji finih koktela će također imati jedinstvenu priliku upoznati velikog Lorenza Ingu, kreatora fantastičnih Panarea ginova i grappa.

U pauzi između radionica, posjetitelji će se okrijepiti finim Sirela i President sirevima, Argetinim Exclusive namazima s potpisom poznatih kuharskih majstora, te novim mesnim Pik&Go grickalicama, a za osvježavanje osjetila i pravilan doživljaj vina za koji je potrebna hidracija brine se Romerquelle izvorska voda.

Raspored radionica možete pronaći na https://grandtasting-vinart.com/hr/radionice/, popust u iznosu 50% na prijave vrijedi do 23.5.2021.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

1 komentar

Popularni Vinart Grand Tasting se vraća ovaj četvrtak! - Ribafish 31 svibnja, 2021 - 15:48

[…] Vinart Grand Tasting vas poziva na ovaj sjajan događaj i predstavlja vinske radionice […]

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.