Prosecco Days 2021 u zagrebačkom hotelu Dubrovnik, 14. i 15. listopada 2021.

by Ribafish
0 komentar
U zagrebačkom hotelu Dubrovnik u listopadu ove godine održat će se prvi poslovni vinski sajam Prosecco Days na kojem će svoje pjenušave perjanice prezentirati više od 25 talijanskih proizvođača Prosecca DOC.
Službena objava:
Organizatori ovog događanja su udruga Vinoljupci i Talijansko hrvatska gospodarska komora uz podršku Veleposlanstva Republike Italije i Konzorcija za zaštitu imena Prosecco DOC iz Treviza (Concorzio di tutela di denominazione del Prosecco DOC di Treviso). Susret s talijanskim vinarima zakazan je za 14. i 15. listopada 2021.
Riječ je o poslovno orijentiranom vinskom susretu, čiji je glavni cilj ojačati postojeće i stvoriti nove poslovne veze između proizvođača Prosecca DOC i hrvatskih vinskih profesionalaca, distributera, trgovaca i HoReCa sektora. Osim toga, ovaj sajam igra važnu ulogu u promociji i povećanju medijske vidljivosti Prosecca DOC koji iz godine u godinu zauzima sve važnije mjesto na vinskom tržištu.
U sklopu sajma održat će se stručno predavanje o proizvodnji i brendiranju Prosecca DOC, koje će održati gđa Andrea Perkov, Generalna direktorica THGK, a tijekom kojeg će se prisutnima obratiti i Direktor Udruženja proizvođača Prosecca DOC g. Luca Giavi.
Osim promenadnog kušanja vina, koje je osim za vinske profesionalce otvoreno i za javnost, na programu će se naći i četiri vinske radionice koje će voditi najpoznatiji hrvatski vinski bloger i sommelier Nenad Trifunović Vinopija.
U sklopu sajma održat će se i ekskluzivna gala večera, čije će glavne zvijezde, naravno, biti izabrana pjenušava vina.
Proseco Days 2021 je COVID-free event, odnosno ulaz je moguć uz predočenje COVID potvrde o cijepljenju, preboljenju ili uz predočenje negativnog testa ne starijeg od 48 sati.
Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio (https://www.entrio.hr/event/prosecco-days-2021-9932) po cijeni od 100 kn za SINGLE ulaznicu (za jednu osobu), odnosno 160 kn za DOUBLE ulaznicu (za dvije osobe).
Uz predočenje ulaznice prilikom dolaska plaća se i povratna kaucija za degustacijsku čašu u visini 30kn.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.