Sve je spremno za treće izdanje Hercegovina Travel Festa ovaj vikend u Ljubuškom!

Vrijeme je za novu #travel avanturu sa starim i novim putopiscima koji će dvije večeri za redom pričati o svojim putešestvijama sa svih strana svijeta

by Ribafish
0 komentar

Velika mi je čast što ću ove godine biti jedan od govornika na trećem međunarodnom Hercegovina Travel Festu koji će se održati u petak i subotu 10. i 11. svibnja u Kulturnom centru Ljubuški. U društvu sjajnih ljudi koji vole putovati i prenositi svoje doživljaje, naći će se i moja malena kost s pričom o prekrasnoj Šri Lanki. Vidimo se u Ljubuškom!

Službena objava:

Život je jedno veliko putovanje! Svijet je knjiga, oni koji ne putuju vide samo prvu stranicu. Mi smo tu da Vam otvorimo tu knjigu kroz razne sadržaje i putopisna predavanja koja će zasigurno zagolicati Vašu maštu i obogatiti um. Želja nam je približiti ljepote svijeta i putovanja svim zaljubljenicima u avanture. U tome će nam pomoći putnici i avanturisti koji nose putovnice pune pečata i srca puna iskustava sa brojnih zanimljivih i egzotičnih destinacija.

Misija nam je pokazati da se svi mogu odvažiti i usuditi učiniti prvi korak. Posebno ćemo obraziti pozornost na generacije koje dolaze da bi im pokazali ljepotu svijeta i razbili moguće strahove. Ovo je tek prvi od mnogih festivala posvećenih ljepoti putovanja i istraživanja. Naš cilj je potaknuti ljude da putuju i svakodnevno promišljaju o razbijanju barijera i predrasuda. Svake godine naš Hercegovina Travel fest će biti veći, zanimljiviji i sa puno novih iznenađenja!


Prošle godine smo upoznali nekoliko nevjerojatnih putopisaca, čiji su živopisni opisi svjetskih destinacija oduševili sve prisutne. Ovogodišnje okupljanje u Ljubuškom donosi nam priliku da čujemo nove priče koje će nas očarati i inspirirati.
Uključite se u ovogodišnju avanturu putovanja i budite inspirirani pričama putopisaca koji će gostovati na našem Festivalu od 10.5. -11.5.2024. u Kulturnom centru Ljubuški

Pratite nas na društvenim mrežama za više detalja.

FB: https://www.facebook.com/hercegovina.travel.fest
WEB: https://hercegovina-travel.com/

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.